Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ", ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ..."!

-Δάσκαλε η ανάρτηση του "παρατηρητηρίου..." γυρίζει;
-Κι όμως γυρίζει παιδί μου... Πρόσεξε όμως τον "κουβά"!
«Αναστάτωση» επικρατεί στους παίκτες - μαθητές του στοιχήματος. Τις τελευταίες μέρες αδυνατούν να στοιχηματίσουν με σιγουριά ποια ανάρτηση του «παρατηρητηρίου...» και των δορυφόρων του θα παραμείνει δημοσιευμένη και απρόσβλητη από την πραγματικότητα για παραπάνω από μια εβδομάδα.

Η «κακή αρχή» έγινε χθες με την ανάρτηση για τις golden ladies της Μ. Παναγίας και τη... μαρτυρία αναγνώστριας του «παρατηρητηρίου...» για μη τήρηση των διαδικασιών στις εγγραφές και τις συνδρομές μελών στο σύλλογο γυναικών της Μ.Παναγίας, από συζύγους εργαζομένων στα μεταλλεία. 

Ο χρόνος ζωής της ανάρτησης κράτησε μόλις λίγες ώρες. Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση τη χάσαμε (την ανάρτηση) από τα μάτια μας...

Το... κακό για όσους ποντάρουν τον οβολό τους «στον αθλητισμό και τα νιάτα» δε σταμάτησε εκεί. Σήμερα διαπίστωσαν, ότι αποσύρθηκε και η ανάρτηση για το «παρ’ ολίγον φονικό της Ιερισσού». 
Μια ανάρτηση που... κοσμούσε από την περασμένη Κυριακή τις στήλες του «παρατηρητηρίου...» και η οποία ως γνωστόν προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των μεταλλωρύχων μέσω ανακοίνωσης. (Δείτε εδώ)

 Πάει κι αυτή... Μια ανάρτηση που έγινε και copy paste δημοσίευση από την «εφημερίδα των συντακτών» για το επεισόδιο της Ιερισσού, με τίτλο: «ΤΟ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ»... Ούτε μια λέξη για ποια είναι η θέση των μεταλλωρύχων για το περιστατικό. Μόνο η μια πλευρά. Τα γνωστά κλασικά πλαστογραφημένα της αντιμεταλλευτικής προπαγάνδας...



Σήμερα είδαν μια νέα ανάρτηση που «συγκλονίζει» με τις σκανδαλιστικές αποκαλύψεις τις και στην οποία ο πρώην δασάρχης Αρναίας κ. Τάσος Αγαλής ... αποκαλύπτεται ότι συνταξίδευσε με το γενικό διευθυντή της «Ελληνικός Χρυσός» στο Άγιον Όρος κ. Πέτρο Στρατουδάκη για «ιερό σκοπό», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Σκοπός τους, όπως αναφέρει η ανάρτηση να πείσουν τους καλόγερους της Μονής Ιβήρων να πουλήσουν στην εταιρεία μια δασική έκταση 800 στρεμμάτων στην περιοχή «Νταμπίζ».


Παραδοσιακά το «παρατηρητήριο...» αρέσκεται να γράφει ή ψέματα ή να γράφει τη μισή αλήθεια, που ισοδυναμεί μ’ ένα πελώριο ψέμα. Οι παίκτες του στοιχήματος αναρωτιούνται λοιπόν:



  • Πόσο θα αντέξει στον καυτό ήλιο της αλήθειας και της δημοσιότητας η νέα ανάρτηση του «παρατηρητηρίου...»; 
  • Πότε θα προκύψει... η νέα ηλίαση, που θα αναγκάσει το «παρατηρητήριο...» να αποσύρει λόγω... εγκαυμάτων κι αυτή την ανάρτηση;
  • Πού κρύβεται η «παγίδα» σ’ αυτή την ανάρτηση για τον παίκτη του στοιχήματος; 
  • Πήγαν μαζί στο Όρος ο τέως δασάρχης και ο γενικός διευθυντής της «Ελληνικός Χρυσός»; 
  • Πήγε ο ένας από τους δύο και με ποιους; Ο άλλος που πήγε αν δεν πήγε στο Όρος; 


Αν υπάρχουν τέτοια ζητήματα, ποιος λογικός παίκτης θα ποντάρει για τον ακριβή χρόνο ζωής και αυτής της ανάρτησης; Και θα έχει κάθε δίκιο να πει: «Δε γίνεται να είναι «φραγμένες» όλες οι αναρτήσεις του; Δεν έχει πάτο ο «κουβάς», που πέφτουμε εξαιτίας του...»

Το ρίχνουμε στην πλάκα γιατί η κατάσταση με τις ψευτιές του «παρατηρητηρίου...» έχει ξεφύγει. Αν αυτό είναι «παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων», τότε η κοινωνία των Μαδεμοχωρίων μπορεί κάλλιστα να αυτοπροσδιοριστεί ως τμήμα του Ελληνικού γραφείου της «Διεθνής Αμνηστίας»... Πάμε στοίχημα;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολίτες θα ποντάρω τα λεφτά μου στον άσο του Αγαλή και ότι δεν ήταν μαζί με τον Στρατουδάκη στην Ιβήρων.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @ 8 Φεβρουαρίου 2013

Αυτη η επιλογή είναι "φραγμένη" φίλε σχολιαστή. Μην ποντάρεις είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους! Δε βαρέθηκαν να ξεφτιλίζονται; Τι χάλι είναι αυτό; Γιατί έχουν τσακωθεί εκεί στο αντιγκολντ με την αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ το έχετε κουράσει πολίτες το θέμα με το antigold. Τους δίνεται και αξία. Οι κωλοτούμπες και τα ψέματα του έχουν μείνει στην ιστορία. Αυτό δεν είναι παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων είναι ένα κάκογουστο παρατηρητηριο γυμναστικών επιδείξεων.

Ανώνυμος είπε...

δείτε τα χάλια σας για τους λογαριασμούς που κάνετε πόσοι είναι υπέρ των μεταλλείων και πόσοι κατά και αφήστε αυτά τα παιδιαρίσματα που γράφεται....
άλλο ένα ΨΗΦΗΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ...

http://respentza.blogspot.gr/2013/02/300113.html

CAESAR