Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΙΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Πόσο... πίσω είναι αυτοί οι Κινέζοι;
Η Κίνα αναδείχθηκε για έκτη συνεχή χρονιά ως ο κορυφαίος παραγωγός χρυσού σε όλο τον κόσμο. 

Όπως μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, Xinhua, επικαλούμενο στοιχεία της Κινεζικής Ένωσης Χρυσού, η παραγωγή ανήλθε στο μέγεθος ρεκόρ των 403,05 τόνων.


Το συγκεκριμένο επίπεδο παραγωγής που επετεύχθη, αποτελεί αύξηση της τάξης του 11,66% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. 

Η Κίνα ξεπέρασε το 2007 τη Νότια Αφρική στην παραγωγή χρυσού και έκτοτε παραμένει στην πρώτη θέση παγκοσμίως.



Είναι όμως και ο δεύτερος μεγαλύτερος καταναλωτής προϊόντων χρυσού στον κόσμο μετά την Ινδία. Το 2011 καταναλώθηκαν (αγοράστηκαν υπό τη μορφή προϊόντων ή ράβδων) 760 τόνοι χρυσού από τους Κινέζους!

Αναδημοσίευση από www.defence-point.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Η είδηση για την πρωτοκαθεδρία της Κίνας στην παγκόσμια παραγωγή χρυσού, έναντι της Ν. Αφρικής, που μέχρι πριν μια 6ετία κρατούσε τα σκήπτρα της παραγωγικότητας, μας δίνει μια πολύ καλή αφορμή να φέρουμε στην επιφάνεια τον υπόγειο σκοπό του αντιμεταλλευτικού μπλοκ, το οποίο όσο και αν θέλουν να το αποκρύψουν, η χαρά που νιώθουν δεν τους αφήνει...

Αυτός ο σκοπός "αγιάζεται" και διαχέεται πολύ ύπουλα μέσα από τα μηνύματα που εκπέμπονται από την ιδεολογική τρομοκρατία, που ασκείται από τους "επαναστάτες" της οικολογίας, γνωστότερους στην κοινωνία μας, ως "τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας" σε βάρος της μεταλλευτικής οικογένειας της ΒΑ Χαλκιδικής. 

"Περίληψη" όλων αυτών των μηνυμάτων... ειδικού σκοπού, θα μπορούσε να είναι και η παρακάτω:

"Συνέχισε κόσμε να παριστάνεις τον "Κινέζο", μπροστά στην κατηφόρα, που φροντίζουμε από παλιά με τις κατάλληλες ενέργειες να διαβείς. Κάνουμε ότι χρειάζεται και απαιτείται για να γίνει η ζωή και η καθημερινότητα σου, παρόμοια με εκείνη των κατοίκων των χωρών του "3ου κόσμου". Λίγη υπομονή. Δε θα σε αφήσουμε έτσι... Θα φροντίσουμε εμείς οι "προστάτες του περιβάλλοντος" να βρεις μια καλή δουλειά με μεροκάματα τύπου Κίνας, Ν. Αφρικής ή Λατινικής Αμερικής και ίσως πιο  μειωμένα λόγω και των πράσινων φόρων, που αυτομάτως θα παρακρατούνται, γιατί η ανάσα σου εκλύει διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και συμβάλει τα μέγιστα στο φαινόμενο της... Σαχαροποίησης της ΒΑ Χαλκιδικής. Μην είσαι άπληστος πες και ένα ευχαριστώ!!!"

Gracia ecologia...  και σάλα με υγεία!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά πολύ πίσω είναι οι Κινέζοι.....!!!

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar πραγματικά ένα σχόλιο σου σαν το παραπάνω = με 1.000 ασυνάρτητες σκέψεις... Οχι άλλο κάρβουνο βρε caesar. Είσαι και οικολόγος πανάθεμα σε!