Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

"ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα τελευταία 3 χρόνια ο παραγωγικός χώρος του εργοταξίου των Σκουριών έχει γίνει αντικείμενο εκτεταμένης σπέκουλας και παραπληροφόρησης.

 Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κάλεσαν τους δημοσιογράφους αλλά και όσους εν γένει αμφισβητούν τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές που πληροί η επένδυση να επισκεφτούν το χώρο για να ενημερωθούν και που ακριβώς βρίσκονται και τι ακριβώς συμβαίνει εντός του εργοταξιακού χώρου.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι όσοι δουν από κοντά τις πραγματικές Σκουριές θα αντιληφθούν πόσο απέχει η πραγματικότητα από τις ανακρίβειες που ακούγονται από τους γνωστούς "antigold" κύκλους.

Ακολουθεί το βίντεο με το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, έστω και καθυστερημένα,ήρθε η ώρα να ακουστούν οι τίμιες φωνές των εργαζομένων μπας και βρούνε το δίκαιο τους.Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι οι μεν διαμαρτύρονται για το αναφαίρετο δικαίωμα της προσωπικής τους εργασίας ενώ οι δεν για το κλείσιμο κάποιας ΄επισφαλούς΄επιχείρησης.Οι πρακτικές των κουκουλοφόρων που κυκλοφορούσανε και καίγανε τον τόπο τελείωσαν για πάντα.Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.Και η δήθεν επίκληση ότι νοιάζονται για τα παιδιά τους δεν περνάει,σαν πολύ κλισέ!Φθάνει πιά χορτάσαμε.

ΟΒΕΛΙΞ

Ανώνυμος είπε...

ΟΒΕΛΙΞ

Κι εμείς χορτάσαμε μ αυτό το επιχείρημα σας για την δουλεία σας και είναι σεβαστό.
Προσπερνάς όμως εσκεμμένα το γεγονός ότι σας χρησιμοποιεί η εταιρεία για να κάνει την δουλεία της και δεν την ενδιαφέρει για σας.
Να εύχεσαι να μην εδραιωθεί η εταιρεία εδώ σ αυτόν τον τόπο γιατί την επομένη μέρα οι περισσότεροι από σας θα ψάχνετε για δουλεία.

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Αστερίξ πες στο δήμαρχο της καρδιάς σας χαιρετίσματα να κοιτάξει να βρεί δουλειά πρώτα στις 4.000 κατοίκων του δήμουπου έχουν κάνει αίτηση για πρόσληψη στα μεταλλεία και μετά να ασχοληθεί με τους ήδη εργαζόμενους σ' αυτά.
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δε χρειάζεται να χαλασει ο κόσμος για να μείνετε χωρίς δουλειά. Αρκεί να υλοποιηθεί η επένδυση.