Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ "ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΑΡΝΑΙΑΣ

Στην συνέντευξη τύπου των Σωματείων των εργαζομένων στα μεταλλεία, πολλές ερωτήσεις αφορούσαν το θέμα της καθυστέρησης της Πολεοδομίας Αρναίας όσον αφορά την έκδοση της πολεοδομικής άδειας του εργοστασίου εμπλουτισμού.

Ο πρόεδρος εργαζομένων επιφανείας Γιώργος Χατζής, έδωσε την απάντηση, μιλώντας σταράτα, έξω από τα δόντια:

«Ο υπάλληλος της Πολεοδομίας, ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος την καθυστερούν, σε βαθμό παράβασης καθήκοντος… Ποιος είναι ο φόρτος της Πολεοδομίας; Ούτε κοτέτσι δεν κτίζεται στην περιοχή… Και εν τω μεταξύ 350 συμπολίτες μας περιμένουν να προσληφθούν στο εργοτάξιο…»Αναδημοσίευση από ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr

6 σχόλια:

Μανώλης είπε...

Δηλαδή μου λέτε ότι η πολεοδομία φταίει για τους 350 που περιμένουν να προσληφθούν άμεσα.

Οι τρεις συνεντεύξεις που πέρασα.
Κατέθεσα τα χαρτιά μου εδώ και τρία χρόνια, λέγοντάς μου ότι σε λίγες μέρες θα σας ειδοποιήσουμε να περάσετε από γιατρούς.
Ο αγώνας που έκανα για την Εταιρία.
Τα πανό,οι δεκάδες φωτογραφίσεις με οργανωτή άτομο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Οι εκατοντάδες αναρτήσεις σε blog της Β.Χαλκιδικής υπέρ της επένδυσης.
Τα βίντεο από την Θράκη με θέμα τα μεταλλεία που έστελνα, για να τα αναρτά ο politesaristoteli.blogspot.

Για όλα τα πιο πάνω, δεν νομίζω να φταίει η πολεοδομία.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @9 Φεβρουαρίου 2015 - 6:21 μ.μ.

Σε ότι μας αφορά και επειδή δε θυμόμαστε μπορείς να μας υπενθυμίσεις ποια βίντεο μας έστειλες από τη Θράκη με θέμα τα μεταλλεία;

Ανώνυμος είπε...

Τα ειπες ολα Μανωλη....Ο αγωνας των μεταλλωρυχων ειναι για την εταιρεια. Κι οχι για τις θεσεις εργασιας.

Ανώνυμος είπε...

Μανώλη και 9 Φεβρουαρίου 2015 - 10:21 μ.μ.

Καλή η σκηνοθεσία σας, αλλά δεν πείθει και ο λόγος είναι η υποκρισία που κάνει μπαμ.
Στην εταιρεία και τις εργολαβίες της δουλεύουν 2000 άνθρωποι και είναι ξεκάθαρο πως μόλις χορηγηθεί η άδεια δόμησης στις Σκουριές θα προσληφθούν ακόμη 750 άτομα.
Επομένως "Μανώλη" έχεις δυο δρόμους αναμονής.
Ο πρώτος είναι να περιμένεις να χορηγηθεί η άδεια από την πολυφορτωμένη πολεοδομία από πρωτόκολλα κοτετσιών και ετοιμόρροπων και ο δεύτερος είναι να περιμένεις λίγο παραπάνω μέχρι να κλείσει ο ΣΥΡΙΖΑ το μεταλλείο και να ασχοληθείς επαγγελματικά με την καλλιέργεια ινδικής κάναβης σε ΕΣΠΑ.
Στην περίπτωση σου νομίζω ότι αξίζει να περιμένεις για το δεύτερο δρόμο.
Σε οτι αφορά εσένα 10:21μμ που τα είδες και τα άκουσες όλα μάθε ότι μόνο στο δημόσιο τομέα οι εργαζόμενοι είναι αδιάφοροι για το από που βγαίνουν τα έσοδα που πληρώνουν τα μισθά τους. Στον ιδιωτικό τομέα για να πληρώνεται ένας εργαζόμενος βασική προυπόθεση είναι να πηγαίνει καλά και η εταιρεία του.
Είναι αλληλένδετα πράγματα και ευνόητα. Δυσνόητα μόνο στο μυαλό παρασιτικών ατόμων.
Η ενόχληση σας για τα όσα έγινα χθές αποκάλυψε και τη γύμνια σας σε όλα τα επίπεδα. Από τη δημοκρατία μέχρι και το ποιός είναι η πραγματική κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΩΛΗ ΈΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΣΟΥ .ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΛΕΆΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΎΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΊΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ. ΟΊ ΘΈΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΎΝΤΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΝΥΠΌΣΤΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΆ ΑΥΞΆΝΟΝΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.Ο ΟΜΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΘΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μανώλη και 9:07μμ.
Μην άγχεστε με τα μεταλλεία. Έρχεται το παραγωγικό σχέδιο ανασυγκρότησης Χαλκιδικής της Ιγγλέζη, του Λαφαζάνη και του Τσιρώνη με τις ευλογίες Μίχου και Τόλη.
Τα κανναβουργεία θα ανοίξουν το ένα μετά το άλλο.
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΤΗΣ!