Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: "ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"

Ο Δήμος Αριστοτέλη σε ανακοίνωση του κατηγόρησε την εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός" για απόπειρα αποπροσανατολισμού της τοπικής κοινωνίας με αφορμή τις τελευταίες κινητοποιήσεις των εργαζομένων ως αποτέλεσμα της ανάκληση της άδειας εμπλουτισμού του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές.

Ο δήμος θεωρεί ότι η εταιρεία είναι αυτή που προξενεί στους κατοίκους και εργαζόμενους της περιοχής την ανασφάλεια, ως προς το τι μέλλει γενέσθαι στα εργασιακά τους, ενώ παράλληλα την καλεί να ξεκαθαρίσει πόσοι είναι αυτοί που είναι άμεσα εργαζόμενοι και πόσοι είναι αυτοί που είναι έμμεσα εργαζόμενοι (εργολαβικοί) για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις (!!!) όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Αυτή την ανακοίνωση ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος την ανέβασε και στην προσωπική σελίδα του στο f/b. Κάποιοι κάτοικοι του δήμου μπήκαν στη σελίδα του δημάρχου και έκαναν τα σχόλια τους γι' αυτή την ανακοίνωση. 

Όσοι θέλετε να μάθετε πως σχολίασαν δημότες του Αριστοτέλη αυτή την ανακοίνωση μπορείτε να πατήσετε κλικ ΕΔΏ.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o μίχος και η κακή παρέα του το έχουν τερματίσει με το κόμπλεξ και τη σιγουριά από την άλλη ότι θα κλείσει το μεταλλείο. μέχρι να κλείσει που δε θα κλείσει καλά θα κάνουν να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το όνομα του δήμου στις ανακοινώσεις τους και να γράφουν "συντονιστικό ιερισσού".
δεν έχουν καμία νομιμοποίηση πλέον στα μάτια μας. αν δεν το πιστεύουν ας κάνουν δημοψήφισμα. μας απογοήτευσαν.

Ανώνυμος είπε...

Δημοψήφισμα να κάνουμε. Όχι για το αν θέλουμε την επένδυση, αλλά για το αν θέλουν τα Μαδεμοχώρια να είναι σε δήμο με τέτοιο δήμαρχο και δσ.
Πανηγυρικά όχι για να τελειώνουμε με τους σαλιακούς.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή έγινε αναφορά σε σαλιακούς από τον 6 Μαρτίου 2015 - 11:58 μ.μ.
ξέρετε ποιο είναι το επόμενο μεγάλο project που ετοιμάζει ο δήμαρχος της καρδιάς τους;
Πάει σε μεγάλους επιχειρηματίες του δήμου και τους ζητάει να τσοντάρουν ο καθένας από ένα πολύ σεβαστό ποσό για να επενδύσουν στους σαλιακούς επειδή όπως λέει θα κλείσουν τα μεταλλεία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μίχος είναι ανεπιθύμητος στα Μαδεμοχώρια και αυτό συμβαίνει από δικά του λάθη και μεθοδεύσεις. Εξαιτίας του απειλούνται οι θέσεις των εργαζομένων στις Σκουριές και στα υπόλοιπα έργα και εξαιτίας του δεν έγιναν 500 νέες προσλήψεις. Το ξέρουμε πολύ καλά τι έκανε. Δεν άφηνε την πολεοδομία να υπογράψει την άδεια δόμησης με πρόσχημα προηγηθέντα πρωτόκολλα δόμησης. Ντροπή.
Αυτός είναι που νοιάζεται για τις θέσεις των εργαζομένων; Γιατί δε βρίσκει δουλειά στις 3000 ανέργους που έχουν κάνει αίτηση για δούλεψη στα μεταλλεία; Αυτός δεν ήταν που έλεγε ότι δεν θα κλείσει τα μεταλλεία; Αυτή είναι δημοκρατία του; Ντροπή και τέλος μ' αυτό το δήμαρχο.Δεν το θέλει ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η κατάντια της δημοτικής αρχής. Τα πιστόλια σε ανεξόφλητους λογαριασμούς έχουν φτάσει στα ύψη. Τα σχόλεία δεν έχουν πετρέλαιο και ο Μίχος λέει στις σχολικές επιτροπές να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Στην Ουρανούπολη οι κατολισθήσεις θα φέρουν το βουνό στη θάλασσα παρολίγο προχθές βράχια να χτυπήσουν λεωφορείο με μαθητές και αυτοί εκεί το κόμπλεξ τους με τα μεταλλεία. Μακάρι να ζούμε την πιο μαθιά νύχτα πριν την αυγή και να γίνει κάτι και να φύγουν αυτοί οι ανίκανοι άνθρωποι από το τιμόνι του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει ο Δήμαρχος και που εργάζονται οι υπόλοιποι κάτοικοι του Δήμου με μόνιμη θέση εργασίας (χωρίς φυσικά τους εργαζόμενους στον Δήμο).

Ανώνυμος είπε...

Μυρίζει πολύ άσχημα ο φόβος!!!