Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΕΜΜΕΣΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρουσία της κ. Ιγγλέζη στο δελτίο ειδήσεων του Bee Channel ήταν αποκαλυπτική ως προς το "έργο" που θα παρακολουθήσουμε προσεχώς και ίσως πολύ σύντομα μάλιστα.

Είπε λοιπόν η βουλεύτρια μας ότι «υπάρχει έτοιμο πόρισμα για ολόκληρη την επένδυση που αποδεικνύει παραβάσεις που έχουν γίνει...».

Επιπλέον η κ. Ιγγλέζη διαχώρισε τους εργαζόμενους που εργάζονται στην Ελληνικός Χρυσός  από εκείνους που εργάζονται σε εργολαβίες που πληρώνονται πάλι από την Ελληνικός Χρυσός. 

Για την «1η κατηγορία» εργαζομένων, σύμφωνα με τα κριτήρια της κ. Ιγγλέζη, είπε «ότι είναι  969 μόνο…» και για τη «2η κατηγορία» τους εργολαβικούς εργαζόμενους είπε ότι «αν κλείσει η επένδυση μπορούν να πάνε να βρουν δουλειά σε άλλο εργολάβο...» (!!!)

Από τα λεγόμενα της κ. Ιγγλέζη προκύπτει εμμέσως πλην σαφώς, κατά τη γνώμη μας, ότι έχει αποφασιστεί η ματαίωση της επένδυσης χωρίς να υπάρχει κανένα σοβαρό πλάνο για την επόμενη μέρα και των 2.000 εργαζομένων.  

Αυτή η εκτίμηση δένει απόλυτα νομίζουμε και με τη "λύση" που έδωσε ο κ. Λαφαζάνης σε μια από τις 4 συναντήσεις που είχε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και την αποκάλυψε ο πρόεδρος του σωματείου υπογειτών Χρήστος Ζαφειρούδας πριν βγεί στον άερα η κ. Ιγγλέζη. Για όσους τυχόν δεν άκουσαν ο υπουργός ΠΑΠΕΝ πρότεινε στους εργαζόμενους να αναλάβουν το επενδυτικό έργο!!!

Νομίζουμε ότι έτσι έχει η κατάσταση. Ό,τι άλλο ζούμε είναι προσχηματικό και συμβαίνει απλά και μόνο για να μας οδηγήσει με… ασφάλεια και χωρίς πολλές αναταράξεις σε ένα προαποφασισμένο γεγονός.

Ακολουθεί βίντεο με το απόσπασμα από τα όσα είπε η κ. Ιγγλέζη στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Bee Channel.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δέ σας χάλασε.........?

Ανώνυμος είπε...

Αρχιζει ο εμφυλιος?Να μαζεψουμε τα γυναικοπαιδα και να ξενιτευτουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 5 Μαρτίου 2015 - 2:23 μ.μ.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ?? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ/? ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ Κ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ??

Ανώνυμος είπε...

Είναι κατάντια αυτή η κυρία? κατίνα να φέρεται σαν ΗΜΙΘΕΟΣ αποικιοκράτης στα μέρη που την ψηφίζουν οι δικοί της ψηφοφόροι.Πουθενά στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοιο ρεβανσιστικό κλίμα.Κάποιος πρέπει να της πει ότι έχει ο καιρός γυρίσματα και θα κριθεί στο εγγύς μέλλον αναλόγως με τις πράξεις της.
Αυτή είναι η αριστερή ενωτική κυβέρνηση όλων των Ελλήνων?
Αραγε που κρυβονται οι υπόλοιποι βουλευτές και πολιτευτές των λοιπών κομμάτων?

ΟΒΕΛΙΞ

Ανώνυμος είπε...

μπορεί να είναι κάπως ασχετο με την ανάρτηση, όμως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις της κ. ιγγλέζη. επειδή έχει χάλια άρθρωση είναι αδύνατο να καταλάβεις τι λεει όταν κιόλας ανεβάζει τον τόνο της φωνής της. μήπως θα έπρεπε τα κανάλια να της βάζουν υπότιτλους οταν θα βγαίνει τηλεφωνικά; σύγνώμη για την κατάχρηση της φιλοξενίας σας όμως αυτο το πρόβλημα το αντιμετωπίζει πάρα πολύς κόσμος που δεν την καταλαβαίνει την κ. βουλευτή. επειδή ξέρω ότι σας διαβάζει την θερμοπαρακαλώ να κάνει κάτι. έχουμε φτάσει συγγενείς κ φίλοι να τσακωνόμαστε μετα από κάθε τηλ. συνέντευξή της επειδή δεν την καταλαβαίνουμε σε πάρα πολλά απ όσα λέει.

Ανώνυμος είπε...

τα πάντα θα κλεισουν αν τολμήσουν να βάλουν χέρι στα μεταλλεία.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και έλεος με το παπατζηλίκι και το διχαστικό λόγο αυτής της βολεύτριας.
Η κοινωνία βράζει εξαιτίας της.
https://www.youtube.com/watch?v=Lvgs0_odEgQ