Κυριακή 12 Απριλίου 2015

"ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΖΩΗ"

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει σήμερα στην ΒΑ Χαλκιδική… Ούτε ο πιο διεστραμμένος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να το συλλάβει σαν ιδέα:

Ένα αυθεντικό εργατικό κίνημα το οποίο ξεκίνησε λόγω του επικείμενου κινδύνου ανεργίας και ανέχειας, καταπολεμάται λυσσαλέα από την αριστερή κυβέρνηση της χώρας και βρίσκει υποστηρικτές στο πρόσωπο της δεξιάς, και δεξιών βουλευτών οι οποίοι κάνουν υπέρ του και επερωτήσεις στη βουλή!!! 

Χειρότερος εχθρός του κινήματος μια αριστερή βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, η οποία μάλιστα εκλέγεται στην περιοχή όπου υπάρχει η αντιπαράθεση! Στην οποία περιοχή, η δημοτική αρχή η οποία είναι αποδεδειγμένα εναντίον των εργαζομένων εκλέχθηκε με σύνθημα την ενότητα (!). Α, ναι, ξέχασα και η αστυνομία τελευταία είναι υπέρ των εργαζομένων!

Αυτοί που αποκαλούνται «κάτοικοι» είναι μια θλιβερή μειονότητα υποκινούμενη από ίδια και πολιτικά συμφέροντα, η οποία για να δημιουργήσει φασαρία επιστρατεύει επαγγελματίες οικολόγους, ακτιβιστές, κουκουλοφόρους και μπαχαλάκηδες, ενώ κανείς δεν αποκαλεί «κατοίκους» τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, οι οποίοι πραγματικά ζουν στην περιοχή. Και την φασαρία την κάνουν τα 4-5 πιο απομακρυσμένα χωριά από την επένδυση, ενώ τα 11 πλησιέστερα, τα λεγόμενα Μαδεμοχώρια, αν και συντριπτική πλειοψηφία, δεν εισακούονται.

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν μια επένδυση που θα δώσει δουλειά σε 5.000 άτομα σύνολο την εποχή της μεγαλύτερης ανεργίας που γνώρισε η Ελλάδα, και ο Υπουργός Εργασίας (!!!), εν χορώ με τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης (!!!) δηλώνουν πως η επένδυση θα κλείσει… Και όλα αυτά σε μια Ελλάδα που παρακαλάει επενδυτές να έρθουν από οπουδήποτε και –φυσικά– κανείς δεν έρχεται…

Πώς να το εξηγήσεις αυτό στον μέσο Ευρωπαίο;

Αναδημοσίευση από www.metalleiachalkidikis.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Πολλά απ' αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας ανάγονται ελλείψει ...δημοκρατικής νομιμότητας στη σφαίρα του ανεξήγητου!

Στην περίπτωση όμως είναι βέβαιο ότι αυτό που συμβαίνει γράφει ιστορία όχι μόνο στα Ελληνικά αλλά και στα παγκόσμια χρονικά και γι' αυτό το λόγο ο μεταλλευτικός κόσμος πρέπει να είναι υπερήφανος και γεμάτος υπομονή και επιμονή μέχρι την οριστική και αμετάκλητη δικαίωση του.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

4_5 ΧΩΡΙΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΊΟ ΜΕ 30 ΆΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΩΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΤΣΕΠΗΤΟΥΣ ΓΕΜΆΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΈΣ