Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ"

Μπορεί στο χθεσινό του διάγγελμα να είπε πως όσοι ψηφίσουν «Ναι» στο δημοψήφισμα θα είναι «συνένοχοι στη συνέχιση των Μνημονίων» αλλά σήμερα κατά την επίσκεψή του στο ΥΠΕΘΑ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα έστειλε μήνυμα ενότητας!

"Την επόμενη μέρα θα είμαστε όλοι ένα στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει την οικονομική κρίση με τη δυνατότητα διατήρησης της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού και της εθνικής κυριαρχίας" είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την πρώτη του επίσκεψη του ως πρωθυπουργός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

 Τσίπρας: Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε μειώσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις 

Ακόμη, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι "οφείλουμε σεβασμό στη δημοκρατική διαδικασία, χωρίς δραματοποιήσεις, για να διαφυλάξουμε την εθνική ομοψυχία".

Κατά την επίσκεψή του στο Πεντάγωνο, πρωθυπουργός επιθεώρησε το άγημα, του αποδόθηκαν τιμές και στη συνέχεια ενημερώθηκε λεπτομερώς από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο θάλαμο επιχειρήσεων, ο κ. Τσίπρας μίλησε με φυλάκιο στον Αγαθονήσι, στον Έβρο και με μια φρεγάτα στο Αιγαίο, πριν μείνει μόνος με τον υπουργό Άμυνας και κυβερνητικό του εταίρο Πάνο Καμμένο.

Αναδημοσίευση από www.newsit.gr