Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΣΕΒ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!

"Τις τελευταίες ημέρες ξετυλίγεται μπροστά μας ένα εθνικά επικίνδυνο σενάριο. Οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι σ΄αυτές ζουν μια πρωτοφανή δοκιμασία. Η παύση λειτουργίας των τραπεζών, έστω και για λίγες μέρες, καθώς και η θέση της χώρας μας σε καθεστώς χρεοκοπίας έναντι του ΔΝΤ, δημιουργούν τεράστια ζημιά στις επιχειρήσεις. 

Αν οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας δεν οδηγήσουν άμεσα σε συμφωνία, η βέβαιη έξοδος από την ευρωζώνη θα οδηγήσει στη φτώχεια, στο διχασμό και στη δυστυχία. Την Κυριακή κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας. 

Κρίνεται η δυνατότητα της χώρας να ξανασταθεί στα πόδια της και να αποφύγει την απομόνωση. 

Κρίνεται η ασφάλεια και το μέλλον κάθε πολίτη και της οικογένειάς του. Με συναίσθηση της ευθύνης μας, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι που μοχθούμε καθημερινά για να κρατήσουμε ζωντανή την οικονομία, επιλέγουμε ΝΑΙ στη σταθερότητα και στην προοπτική. 

Επιμένουμε να ζούμε και να δημιουργούμε στην Ελλάδα. 

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να επικρατήσει η λογική και η ψυχραιμία. 

ΝΑΙ στην Ελλάδα. ΝΑΙ στο ευρώ."


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει ακόμα οι υπερασπιστές του ΟΧΙ είναι ότι δεν κρίνεται μόνο η προσωπική τους ίσως αντιπάθεια με το πρώην ισχύον καθεστώς αλλά η ένταξη και υποθήκη των παιδιών τους σε καθεστότα εφάμιλλα με Βενεζουέλα –Βραζιλία-Σομαλία. Όσο εμπάθεια και να νοιώθουν μέσα τους για τα λάθη του παρελθόντος. η λογική πρέπει να υπερισχύσει αφήνοντας πίσω τις διαφορές και προτείνοντας την οδό της μοναδικής λύσης προς την λύτρωση από την αβεβαιότητα που είναι :
ΝΑΙ γιατί αγαπούμε την πατρίδα μας και δεν επιθυμούμε να επιστρέψουμε στην μεταπολεμική εποχή.
ΝΑΙ γιατί το ευρώ εδώ και 14 χρόνια μας έκανε να είμαστε ισότιμοι με όλους τους Ευρωπαίους και όχι οι φτωχοί συγγενείς τους . Αδιαπραγμάτευτο για όσους ταξίδευσαν στο εξωτερικό ή επιχειρούν με εισαγωγές-εξαγωγές.
ΝΑΙ γιατί η πρόοδος μας δεν θα εμποδιστεί από το τσίρκο των τυχοδιωκτών που θέλανε να κάνουν πειράματα στην γενιά μας.

ΟΒΕΛΙΞ