Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Διαβάσαμε στο "ΕΘΝΟΣ" πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» θα προσλάβει 660 άτομα για την κάλυψη των αναγκών στις εγκαταστάσεις της στη Βορειοανατολική Χαλκιδική. 

Οι πρώτες 60 θέσεις θα καλυφθούν άμεσα και αφορούν στην πλειονότητά τους -περίπου 45 θέσεις- υπόγειο προσωπικό και, συγκεκριμένα, μεταλλωρύχους διαφόρων ειδικεύσεων, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις θα επιλεγεί τεχνικό προσωπικό εδάφους. 

Οι προσλήψεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος επταήμερης λειτουργίας στην παραγωγική διαδικασία της εταιρείας, ενώ το νέο προσωπικό θα λάβει και την εκπαίδευση που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων του. θα ακολουθήσει n πρόσληψη 600 ακόμα ατόμων τεχνικών ειδικοτήτων, από τους οποίους 500 οικοδόμοι και 100 υλοτόμοι. 

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν το προσόν της εντοπιότητας, να είναι, δηλαδή, μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, κριτήριο που ισχύει για 540 περίπου θέσεις. Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Ελληνικός Χρυσός», Μ. Θεοδωρακόπουλος, διευκρίνισε ότι οι 600 προσλήψεις αναμένεται να υλοποιηθούν με την προώθηση της οικοδομικής άδειας του εργοστασίου εμπλουτισμού και της άδειας υλοτομίας στις Σκουριές Χαλκιδικής, που –λόγω των οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων– μπήκαν στις «καλένδες». 

Οι νέες θέσεις εργασίας έρχονται να προστεθούν στο ήδη υπάρχον δυναμικό των 2.000 εργαζόμενων που απασχολούνται σήμερα στα «Μεταλλεία Κασσάνδρας» στη ΒΑ Χαλκιδική. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πλοηγηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, http://www.hellas-gold.com/, και να υποβάλουν βιογραφικό τους σημείωμα ηλεκτρονικά. 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 214 6870000 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@gr.eldoradogold.com, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εισαγωγής στοιχείων.

Αναδημοσίευση από www.ellinikoschrysos.gr