Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

#SKOURIES: "ΗΡΩΑΣ"= ΕΜΠΟΔΙΖΩ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...

Μια χούφτα αργόσχολων ατόμων εμπόδιζαν μέχρι πριν λίγο τους εργαζόμενους της μεσημεριανής βάρδιας να πάνε στο χώρο εργασίας τους στο εργοτάξιο των Σκουριών.

Είχαν κλείσει το σταυροδρόμι που οδηγεί στις 2 εισόδους του εργοταξίου, με αποτέλεσμα να μην ήταν εφικτή η προσέγγιση στο μεταλλείο για τους εργαζόμενους που έπρεπε να πάνε στη βάρδια τους. 


Μια παράλογη κατάσταση που σταμάτησε πριν λίγο με παρέμβαση της αστυνομίας, που αναγκάστηκε να κάνει 4 προσαγωγές.

Ακατανόητα πράγματα... "Ηρωικά" για όσους θεωρούν κατόρθωμα το να ταλαιπωρείς εκείνον που πάει να εργαστεί για να ζήσει την οικογένεια του...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για τους μακρυμάλληδες και μπάφους συναγωνιστές του ΤΙΠΟΤΑ ο χρόνος τους και παράλληλη η ανοχή όλων μας τελείωσε. Το κίνημα τους εκφράζεται πλέον από μια χούφτα περιθωριακούς ανεπάγγελτους που έχοντας? εξασφαλίσει τα προς το ζειν και αφού τελείωσαν τα δεκαήμερα πανηγυράκια μας επιβεβαιώσανε την ύπαρξη τους . Κάποιος ας τους ενημερώσει επιτέλους ότι τα πραγματικά προβλήματα όλων απέχουν αιώνες από τα ξεθωριασμένα ανεπιτυχή κλισέ που χρησιμοποιούν. Άλλωστε ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι δυσκολότερος και διαφορετικός από τον περσινό.

ΟΒΕΛΙΞ®

Ανώνυμος είπε...

Μετά ένα δεκαήμερο "αγωνιστικής" ρέκλας βαρέθηκαν τα παιδιά και είπαν να κάνουν και την "επαναστατική γυμναστική" τους...
(Μπας και ασχοληθεί καμιά εφημερίδα ή μπλογκ μαζίτους... Ήδη το alterthess έσπευσε...)

Ανώνυμος είπε...

Α; δεν παν καλα η αντιδρωνταις ;
Τα καημενα σα τα πρωβατα σταλιζουνε
μεσα στον ηλιο;Να παη ο τσομπανος
να τα σημαζεψη ;Δεν τα λυπουνται;

Ανώνυμος είπε...

προς 2:34 Να πεις του τσοπάνη όταν τελειώσει να έρθει να σε πάει στη πρώτη δημοτικού γιατί κάπου εκεί πρέπει να το παράτησες το σχολείο για να γίνεις μεταλλωρύχος.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον εμείς οι αγράματοι μεταλωρύχοι δε κλείσαμε το δρόμο σε κανένα εργαζόμενο ή σε άλλη κοινωνική τάξη. Εσείς οι γραμματιζούμενοι μόνο φύρα είστε. Και δεν δουλεύετε και δεν ξέρετε και μας τη λέτε και απόπάνω. ΒρΕ ΑΙΝΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5 Αυγούστου 2015 - 1:45 μ.μ.
ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΚΑΝΑΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΛΩΡΥΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!! ΟΠΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΩΡΥΧΟΥΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι εδώ μέσα ρε παιδιά? γκέτο ?τι να προσέξω πείτε μου!

Ανώνυμος είπε...

Στον 1:45 Τα ορθωγραφικα σε πιραζν εσενα
τα καραγκιοζλικια που κανεται ειναι σωστα;
Κουρ@δομ@γκιες.

Ανώνυμος είπε...

Να σέβεσαι 3:54. Ο ρατσισμός σου με την αμορφωσιά των μεταλλωρύχων είναι ενοχλητικός και άκυρος. μπορει σε μόρφωση γραμματική να υστερούμε εχουμε όμως κοινωνική. το δείξαμε στην αθήνα όπου κάναμε πορεία 6000 και δεν άνοιξε μύτη χωρίς συνοδεία αστυνομικών το αντίθετο με εσάς, που συμπεριφέρεστε πάνω στο εργοτάξιο λες και είστε χούλιγκαν σε κερκίδα. Ντροπή σας.