Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ - ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΠΕΝ - ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 1,5 ΕΚΑΤ. ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?"


Κατάληψη στον περιβάλλοντα χώρο έξω από το ΥΠΑΠΕΝ κάνουν από νωρίς το πρωί μεταλλωρύχοι από τη ΒΑ Χαλκιδική.

Έχουν στήσει τις σκηνές τους στον περιβάλλοντα χώρο του ΥΠΑΠΕΝ και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Αλγεινή εντύπωση για ακόμη μια φορά προκάλεσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, η οποία από το στούντιο του ΣΚΑΪ και μετά τα όσα έδειξε η κάμερα έξω από το ΥΠΑΠΕΝ ξέχωρα απ' όλα τα εμμονικά και ιδεοληπτικά που χαρακτηρίζουν όλη την επιχειρηματολογία του κόμματος της βρήκε να πει το ανεπανάληπτο σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις 2.500 εργαζομένων στο δρόμο από απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

"Υπάρχουν και 1.500.000 άνεργοι τι να κάνουμε;" (!!!)

Απόλυτα... φιλεργατική η άποψη της κ. Γεροβασίλη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ!!!Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν έρχονται να δούν, γιατί δεν ρωτούν τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία για την ανάπτυξη τύπου Αφρικής??? Κοινά ψευτρόνια όπως κλεφτρόνια....

Ανώνυμος είπε...

Γεροβασίλη είστε ανάγωγη και αναιδέστατη που προσβάλλετε έτσι κατάφορα και κατάμουτρα τους κατοίκους της Αφρικής, αυτή είναι η αλληλεγγύη σας που ισχυρίζεστε και επιμένετε για αυτούς τους ανθρώπους;
Τους Θεωρείται σε σχέση με τα μούτρα σας κατώτερους επειδή ζείτε σε μια χώρα που σας ανέχεται; Δεν μπορώ να σας καταλάβω τι μέτρο σύγκρισης είναι αυτό που κάνετε ότι « η επένδυση στις Σκουριές είναι τύπου Αφρικής». Από ότι βλέπω οι ιδέες σας είναι πολύ Σκουριασμένες και οπισθοδρομικές όπως επιτάσσουν και οι κομμουνιστικές σας αρχές.
Επειδή κάπου είπατε ότι ο κόσμος σας θεωρεί αμόρφωτους και αγράμματους, σας απαντώ ότι ΕΙΣΤΕ και αγγράματη και αμόρφωτη, γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η μόρφωση δεν κάνει πάντα τον άνθρωπο, ΑΝΘΡΩΠΟ. Έχω γνωρίσει αγράμματους ΚΥΡΙΟΥΣ και μορφωμένους ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΝΑ. ετσι ειναι.με μια προταση δειχνεις το επιπεδο σου. ΑΙΣΧΟΣ