Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Γ. ΧΑΤΖΗΣ: "ΑΝΕΡΓΟΙ 2.000 ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ Κ. ΙΓΓΛΕΖΗ" - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: "ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣτΕ?" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του σωματείου επιφανείας Γιώργος Χατζής μιλώντας στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα "Χωρίς Αναισθητικό" κατήγγειλε για ακόμη μια φορά πολιτικές σκοπιμότητες αναφορικά με την  απόφαση της Κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στα Μεταλλεία Κασσάνδρας μια πέρα πριν παραιτηθεί.

 Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων αυτή η απόφαση που πλήττει άμεσα 2.000 οικογένειες και άλλες τόσες έμμεσα της ΒΑ Χαλκιδικής πάρθηκε για να εξυπηρετήσει ψηφοθηρικά οφέλη της τοπικής βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Ιγγλέζη.

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη με τον Γιώργο Χατζή ο δημοσιογράφος έδωσε το λόγο σ΄έναν εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, εν ονόματι Γιώργο Ζαχαριάδη, ο οποίος μάλλον εκτέθηκε από τον τρόπο που επιχείρησε να παρουσιάσει τις γνωστές εμμονικές θέσεις του κόμματος του για την μεταλλευτική επένδυση.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ενώ ήξερε να παπαγαλίσει το αναληθέστατο "εγώ αν ήμουν από την περιοχή δεν θα έπινα νερό...(!!!!?)", ταυτόχρονα δεν... ήξερε ή έκανε πως δεν ήξερε τις 11 συνολικές αποφάσεις που έχει εκδώσει το ΣτΕ κατά όλων των προσφυγών που έχουν κατατεθεί από πολέμιους της μεταλλευτικής δραστηριότητας!

Ενδεικτικό επίσης της νοοτροπίας που υπάρχει σ΄αυτό τον κομματικό φορέα για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης όταν αυτές δεν τους είναι αρεστές...

Δείτε λοιπόν το βίντεο που ακολουθεί. Είναι καταλληλότατο...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ