Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΨΥΧΩΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: "ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ 2.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ?" (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ειρωνικά χειροκροτήματα και σκληρή φραστική κριτική υποδέχθηκαν 10 περίπου σύζυγοι μεταλλωρύχων και εγκλείστων στη στοά 59 του μεταλλείου της Ολυμπιάδας τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό Αλέξη Τσιπρα κατα την επίσκεψη του στα περίπτερα της ΔΕΘ.

Οι σύζυγοι τον μεταλλωρύχων που το έλεγε η ψυχή τους απέναντι στην ισχυρότατη αστυνομική φρουρά και συνοδεία φανερών και μυστικών αστυνομικών του Τσίπρα αρχικά τον χειροκρότησαν και στη συνέχεια του είπαν όλα όσα παριστάνει πως δεν γνωρίζει και δεν ακούει για το μείζον ζήτημα που έχει προκαλέσει με την πολιτικάντικη απόφαση του να μπει λουκέτο στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

"Ήρθες εδώ για χειραψίες; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Οι σύζυγοι μας είναι κλεισμένοι στις στοές μετά τις απολύσεις" ακούστηκε από μια σύζυγο μεταλλωρύχου. Μια άλλη του μίλησε και στον πληθυντικό: "Πόσο υπερήφανος νιώθετε που βγάλατε 2.000 κόσμο στο δρόμο;"


Απάντηση δεν πήρε καμία γυναίκα από τον... αριστερό πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, καθώς είναι περιττό να αναφέρουμε πως η αστυνομική καταστολή έκανε πολύ καλά τη δουλειά της ώστε να μην ενοχληθεί περαιτέρω από την αγανάκτηση και την απόγνωση που προκάλεσε στις ζωές χιλιάδων κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής ο χαλαρός Αλέξης Τσίπρας με την πολύ άδικη απόφαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.