Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΟΑ 59: "ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από την εκπομπή "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΪ, που συνδέθηκε την περασμένη Τετάρτη με τη στοά 59 του μεταλλείου της Ολυμπιάδας, όπου οι αγωνιστές μεταλλωρύχοι παραμένουν για 20η μέρα  αυτοέγκλειστοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάφωρα άδικη απόφαση της παραιτηθείσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Και σ' αυτήν την εκπομπή ακούστηκαν και πάλι "ακατάλληλα" πράγματα σ΄ότι αφορά την πραγματικότητα που βιώνει η κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής και σε σχέση πάντα με την εικονική και στρεβλή πραγματικότητα που θέλουν να παρουσιάζουν οι "antigold" προπαγανδιστές..

Από την πλευρά των ηρωικών μεταλλωρύχων κατέστη σαφές, ότι οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία, όχι μόνο δεν είναι επισκέπτες στην περιοχή, όπως οι ξενόφερτοι "οικολόγοι" που εμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο για να παραστήσουν την τοπική κοινωνία, αλλά είναι συνεχιστές μια ιερής μεταλλευτικής όσο και οικογενειακής παράδοσης οι περισσότεροι, που τους θέλει να ακολουθούν τον έντιμο και υπερήφανο επαγγελματικό βίο που χάραξαν οι παππούδες και οι πατεράδες τους.

Στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκαν και υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΕ που απέδειξαν πόσο πολύ τους ενώνει πολιτικά και ιδεολογικά η ανεργία 2.000 και πλέον κατοίκων του Δήμου Αριστοτέλη.

Τέτοια "αριστερά" δεν ξανάγινε... Δείτε το βίντεο. Έχει λιγάκι και από... Παρθενώνα η αφήγηση των υποψηφίων "ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΕ". Όχι του Μαρμαρά... Πολύ πιο κάτω... 







1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να παρακαλάνε τα μεταλλεία να είναι ανοιχτά. Αλλιώς δεν έχουν λόγο ύπαρξης οι κρυφομνημονιακοί αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ.