Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΟΑΣ 59 ΣΕ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: "ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η στιγμή που οι μεταλλωρύχοι χαρίζουν στον Α. Γεωργιάδη έναν χειροποίητο σταυρό
Οι ηρωικοί υπογείτες που για 11η μέρα παραμένουν έγκλειστοι στη στοά 59 του Μεταλλείου Ολυμπιάδας στη συνάντηση που είχαν με τον υποψήφιο βουλευτή της Β' Αθηνών και θερμό υποστηρικτή τους Άδωνι Γεωργιάδη αφού τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του ζήτησαν να επισκεφτεί τη ΒΑ Χαλκιδική ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και να δεσμευτεί δημοσίως για τη λειτουργία του μεταλλείου και της επένδυσης.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η επίσκεψη του έγινε κατόπιν εντολής του προέδρου της ΝΔ και πως και ο ίδιος θα επισκεφτεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το μεταλλείο.

Υποστήριξε μάλιστα πως η ΝΔ κάνει προσπάθειες με παρεμβάσεις της προς την υπηρεσιακή κυβέρνηση ώστε να αρθεί η άδικη απόφαση του Π. Σκουρλέτη και της παραιτηθείσας κυβέρνησης, ωστόσο αν αυτό δε γίνει μέχρι της εκλογές, όπως είπε αν η ΝΔ τις κερδίσει την επόμενη μέρα κιόλας θα ανοίξει το μεταλλείο.

Είναι πολύ χαρακτηριστική η ατάκα που είπε ο Α. Γεωργιάδης: "Προσωπικά δεν θα ησυχάσω αν δεν ανοίξει το μεταλλείο. Ο κόσμος να χαλάσει αυτό θα γίνει"...

Δείτε και ακούστε κάποια απ' αυτά που εκτυλίχθηκαν στην Ολυμπιάδα στο βίντεο που ακολουθεί.