Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΨΥΧΩΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΣΕ ΙΓΓΛΕΖΗ: "ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΑΝΩ ΧΩΡΙΑ?" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη στιγμή που σύζυγοι των μεταλλωρύχων ασκούσαν την αυστηρή κριτική τους στον παραιτηθέντα πρωθυπουργό Τσίπρα κατά τη διάρκεια της βόλτας του στη ΔΕΘ για την πολιτική πλάτη που έβαλε στην κατάφωρα άδικη απόφαση που πήρε ο Σκουρλέτης με τα γνωστά αποτελέσματα, πετάχτηκε η Κατερίνα Ιγγλέζη και τους είπε: "Παίζετε θέατρο" (!!!...)

Οι Μαδεμοχωρίτισσες παρά την  καθ' όλα προσβλητική συμπεριφορά προς το πρόσωπο τους από την υποψήφια βουλεύτρια του νομού τους, την έβαλαν αμέσως στη θέση της απαντώντας της: "Αυτά να έρθεις να μας τα πεις στα επάνω χωριά. Μπορείς να ανέβεις να τα πεις στα πάνω χωριά;"


Εννοώντας φυσικά, ότι για την κ. Ιγγλέζη και με τη μέχρι τώρα στάση της, τα Μαδεμοχώρια φαίνεται πως δεν υπάρχουν στο δικό της χάρτη για τη Χαλκιδική, αφού έχουν ξεχάσει πότε πήγε τελευταία φορά για να σταθεί στα προβλήματα τους. Αντί γι' αυτό δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο για τα μεταλλεία που κορυφώθηκε πρόσφατα με την πάρα πολύ άδικη απόφαση που έλαβε ο Σκουρλέτης, μια μέρα πριν παραιτηθεί η κυβέρνηση.

Μια απόφαση που γράφεται και ακούγεται ότι πάρθηκε στο πλαίσιο εξαργύρωσης πολιτικών επιταγών.

Εξυπακούεται ότι εδώ και 14 μέρες μια πολιτικός που υποστηρίζει ότι είναι αριστερή, όπως η κ. Ιγγλέζη και δεν έχει πατήσει το πόδι της στην Στοά 59 για να δεί από κοντά τον αγώνα που δίνουν μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής για την επιβίωσης τους.

Δείτε την επίμαχη στιχομυθία στο βίντεο που ακολουθεί.