Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜ. ΜΠΑΛΑΣ:"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΑΠΕΝ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ - ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του σωματείου επιστημονικού προσωπικού των Μεταλλείων Κασσάνδρας Δημήτρης Μπάλας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Bee Channel και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σμυρλή.

Ο Δημήτρης Μπάλας μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τη συνάντηση που είχαν οι πρόεδροι και των 3 σωματείων με την υπηρεσιακή ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ χθες το μεσημέρι στην Αθήνα. 

"Πρώτη φορά αισθανθήκαμε ότι είχαμε απέναντι μας ανθρώπους με γνώση για το αντικείμενο σε σχέση με τα όσα ζήσαμε μέσα στο προηγούμενο χρονικό διάστημα επαφών με τις προηγούμενες ηγεσίες του Υπουργείου" τόνισε ο πρόεδρος του επιστημονικού προσωπικού, ο οποίος χαρακτήρισε κομβικής σημασίας την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, από την έκβαση των οποίος θα κριθεί η άμεση ή μη ανάκληση της άδικης απόφασης Σκουρλέτη.


Ο Δημήτρης Μπάλας επανέλαβε ότι τα πολιτικά παιχνίδια της προηγούμενης συγκυβέρνησης έβγαλαν στο δρόμο 2.000 εργαζόμενους, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε αναξιόπιστο συνομιλητή τον δήμο Αριστοτέλη εκπρόσωποι του οποίου, όπως επισήμανε, άλλα λένε σε κατ' ιδίαν συναντήσεις και άλλα λένε σε ανακοινώσεις τους.

Δείτε το σύνολο των δηλώσεων του προέδρου του σωματείου επιστημονικού προσωπικού Μεταλλείων Κασσάνδρας ο "Αριστοτέλης".