Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: "ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ - ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ"


"ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΕΦΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΙΣΤΑΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ"

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ.

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ (ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ) ΟΠΟΥ Σ’ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΛΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΣΠΡΗ ΟΥΤΕ ΜΑΥΡΗ. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,


ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΤΕ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΤΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ  ΤΟΣΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΤΕ!!! 

ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ. 

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ,ΓΕΛΙΟΥΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ‘’ΟΣΩ ΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ’’.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. 

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ!!!!

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΟΣΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, 

ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ.

Υ.Γ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΣ.