Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Για «αγώνα δρόμου» της υπηρεσιακής κυβέρνησης ώστε να ακυρωθούν οι αποφάσεις Σκουρλέτη για αναστολή λειτουργίας της εταιρίας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι ζητά από την πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου.

Η υπηρεσιακή ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ μεθοδεύει την ακύρωση της ανάκλησης των αποφάσεων έγκρισης των τεχνικών μελετών για τις επίμαχες δραστηριότητες της «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.Μ.Β.Χ.», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως επισημαίνει, «σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρησή μας, τις τελευταίες ημέρες η υπηρεσιακή ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ, μετά τη συνάντησή της με εκπροσώπους της «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ», έχει αποδυθεί σε έναν "αγώνα δρόμου" προκειμένου να ακυρώσει την πρόσφατη απόφαση του υπουργού Π. Σκουρλέτη που ανακάλεσε στις 19 Αυγούστου 2015 παλιότερες αποφάσεις έγκρισης των τεχνικών μελετών για τις δραστηριότητες της «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.Μ.Β.Χ.» στη Χαλκιδική, εξαιτίας παραβίασης των όρων των μελετών με υπαιτιότητα της εταιρείας.

Αυτή η "σπουδή" της υπηρεσιακής ηγεσίας του ΥΠΑΠΕΝ που, ασκώντας πιέσεις σε στελέχη του Υπουργείου, λειτουργεί εκ των πραγμάτων υποστηρικτικά στα συμφέροντα και τις μεθοδεύσεις της εταιρείας, βρίσκεται απολύτως έξω από τις υποχρεώσεις και το θεσμικό ρόλο της υπηρεσιακής κυβέρνησης (που, υπενθυμίζουμε, δεν έχει εκλεγεί από το λαό, ούτε έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή) και σκοπό έχει αποκλειστικά να οδηγήσει τη χώρα απρόσκοπτα στις πρόωρες εκλογές.

Καλούμε την υπηρεσιακή Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου να διασφαλίσει την σύμφωνη με τη νομοθεσία και την πολιτική ηθική λειτουργία του ΥΠΑΠΕΝ για το διάστημα έως την παράδοση του χαρτοφυλακίου στην επόμενη εκλεγμένη κυβέρνηση.

Καλούμε επίσης τους πολίτες να περιφρουρήσουν με ηρεμία και αποφασιστικότητα τη συγκεκριμένη σημαντική απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και με την ψήφο τους στις 20 Σεπτέμβρη να αποτελειώσουν όσους ονειρεύονται επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς, όταν κουμάντο στα Υπουργεία έκαναν τα μεγάλα συμφέροντα.»

Αναδημοσίευση από www.euro2day.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Δεν έχει πυθμένα το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το κόμμα που έγινε κυβέρνηση δίχως να δείξει κανένα σεβασμό σε 11 αποφάσεις τις δικαιοσύνης και του ΣτΕ και τις προγενέστερες αποφάσεις της πολιτείας για τα μεταλλεία, τολμάει και κουνάει το δάχτυλο στο ίδιο το κράτος, που δυστυχώς για εκείνους συνεχίζει να υπάρχει μετά την επιτηδευμένη φυγή τους αφήνοντας πρώτα 2.000 οικογένειες της ΒΑ Χαλκιδικής στον αέρα...

Και μιλούν και από πάνω για μεθοδεύσεις!!!

Η άσκηση πολιτικής με όρους απρέπειας σ' όλο της το μεγαλείο...

1 σχόλια:

vasileios είπε...


Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!!!!!