Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

*Ακoλουθεί σχόλιο του blog
Την προσεχή Κυριακή θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη και την 80ή ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα έχει ως εξής:

- 11:00 Επίσκεψη στον χώρο της 80ης ΔΕΘ και συνάντηση με την Διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO A.E. και το Σωματείο εργαζομένων της ΔΕΘ (Γραφεία Διοίκησης)
- 11:30 Περιοδεία στον εκθεσιακό χώρο και επίσκεψη στα περίπτερα της Έκθεσης
- 13:00 Επίσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης. (6ο χλμ Χαριλάου – Θέρμης)
- 14:00 Επίσκεψη στο 1ο Πάρκο Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας στην Ελλάδα στην Τεχνόπολη (ΒΕΠΕ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ - ΚτήριοΓ2 - Πυλαία –Θεσσαλονίκη).
- 19:30 Ομιλία στους παραγωγικούς φορείς (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας, είτε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είτε ευρισκόμενος στη μείζονα αντιπολίτευση, έδινε κάθε χρόνο συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, κάτι που επέλεξε να μην κάνει φέτος.

Αναδημοσίευση από www.voria.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Ο Τσίπρας είναι ένας πολύ χαλαρός και μποέμ άνθρωπος και μάλλον δε θα επιθυμούσε να του χαλάσουν αυτήν τη στάση ζωής κάποιες... εκκρεμότητες από το απώτερο παρελθόν (βλέπε "πρόγραμμα Θεσσαλονίκης") και κάποιες άλλες από το πιο πρόσφατο παρελθόν (βλέπε λουκέτο στα Μεταλλεία Κασσάνδρας με 2.000 οικογένειες στο δρόμο)...

Συν τοις άλλοις, δείχνει και... μετριοπαθής και προφανώς δεν θα θέλει να μοιραστεί τις... επιτυχίες του με όλους τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης. Αν μη τι άλλο, σοβαρός πολιτικός...

ΥΓ. Τώρα που το θυμηθήκαμε υπάρχει στη Θεσσαλονίκη και το 3ο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης. Θα μπορούσε να πάει εκεί ο παραιτηθείς πρωθυπουργός. Το περιβάλλον εκεί είναι πλήρως αποστειρωμένο από ενοχλητικές υπενθυμίσεις..

Ποιος "δημοσιογράφος" εκεί  θα τολμήσει να τον ρωτήσει για την πολιτική σκοπιμότητα που υποθάλπει το λουκέτο στα μεταλλεία; Ποιος θα διανοηθεί να τον ρωτήσει για το πόσα είναι τελικά τα νοικοκυριά που ηλεκτροδοτήθηκαν και που βρίσκεται εν τέλει το σκισμένο μνημόνιο;  

Κανείς... Θα του σφίξουν το χέρι και από πάνω....