Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΣΕ Δ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: "ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ & ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ"

Τα σωματεία εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας εξέδωσαν απαντητική ανακοίνωση στο σημερινό δελτίο τύπου του Δήμου Αριστοτέλη με θέμα τις κινητοποιήσεις τους. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση των εργαζομένων:

"Κατά την διάρκεια των καταλήψεων των Δημαρχείων Αρναίας και Μεγάλης Παναγίας, στις 29 και 31 Αυγούστου 2015, λάβαμε δέσμευση από τους αντιδήμαρχους του Δήμου Αριστοτέλη Α. Τσακνή και Ι. Μητροφάνη, για το ότι στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο θα θέσουν προς συζήτηση το θέμα της παύσης των εργασιών μας, καθώς και το αίτημα μας για έμπρακτη συμπαράσταση από τον Δήμο Αριστοτέλη, στον αγώνα μας.

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 και αφού ενημερωθήκαμε για τα θέματα που συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 31 Αυγούστου 2015, με έκπληξη μας διαπιστώσαμε ότι το κύριο θέμα που ταλανίζει αυτή την στιγμή τον δήμο μας αλλά και όλη την Ελλάδα, το γεγονός ότι 2000 εργαζόμενοι από την μία μέρα στην άλλη βρέθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ όπως πρόσφατα έκρινε και το ΣΤΕ στην ΑΝΕΡΓΙΑ, δεν απασχολεί το δημοτικό συμβούλιο. Παρά τις δεσμεύσεις των κυρίων αντιδημάρχων, το μόνο το οποίο συνέβη ήταν να αναγνωστούν τα ψηφίσματα μας.

«Κύριοι» της Δημοτικής Αρχής, από την στιγμή που κοροϊδεύετε τους άνεργους συνδημότες σας, είστε ανάξιοι να μας εκπροσωπείτε και δεν υπάρχετε για μας.


ΝΤΡΟΠΗ!!!"