Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΥΠΑΠΕΝ: "ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ?" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ερώτημα αυτό που τείνει να γίνει υπαρξιακό στην Ελλάδα έθεσε ένας μεταλλωρύχος μιλώντας στην κάμερα του Newsit έξω από το ΥΠΑΠΕΝ

"Αν ερχόσασταν στη Χαλκιδική θα βλέπατε μια ανάπτυξη λες και ήμασταν σε άλλο κράτος. Ξαφνικά χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας για τις καρέκλες τους" είπε με νόημα ένας από τους 2.000 εργαζόμενους που βρέθηκαν στο δρόμο, από την κατάφωρα άδικη απόφαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.


"Είναι δυνατόν να αγαπάνε το περιβάλλον περισσότερο από εμάς που γεννηθήκαμε εκεί; Αυτοί το αγαπάνε και εμείς θέλουμε να το χαλάσουμε; Εμείς που γεννηθήκαμε; Μέσα στα βουνά γεννηθήκαμε" δήλωσε με αγανάκτηση ένας ακόμη μεταλλωρύχος που από σήμερα δίνει το δικό του αγώνα επιβίωσης έξω από το υπουργείο παραγωγικής ανασυγκρότησης στη  Αθήνα.

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις των μεταλλωρύχων.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού είστε Κατρούγκαλοι και Μητρόπουλοι να τους αναλάβετε εργολαβικά. Είναι 2000 άμεσα εργαζόμενοι και άλλο 3000 έμμεσα. Πρώτη φορά αριστερά ???

Ανώνυμος είπε...

Γαλατάς!!! Μεγαλύτερη εγγύηση για το περιβάλλον δεν υπάρχει !!!!!! Μέσα στα βουνά γεννήθηκε κόβοντας παράνομα χιλιάδες κυβικά καυσόξυλα. Θα μας τρελάνετε ρε?????

Ανώνυμος είπε...

Στον @1:00μμ

Πες τα ρε χρυσόστομε. Πες τα που μας λένε ότι ο Κάκαβος είναι αρχέγονο και παρθένο δάσος οι γιοχανάδες. Πές τα που όλοι νομίζουν ότι τα μεταλλεία κόβουν το ψωμί σ' άλλα επαγγέλματα, ενω η πραγματικότητα είναι ότι τα μεταλλεία δείνουν ψωμί γιατί έχουν πεθάνει όλα τα υπολοιπα επαγγέλματα.
Άντε μπράβο με τα ψέματα των ντεμεκ οικολόγων της ανθεματισμένης ώρας.

Ανώνυμος είπε...

@1.53μμ
Μάλλον δεν <> την ειρωνεία των λεγομένων!! Στόκος?????

Ανώνυμος είπε...

Στον 2:04 Θερια του κακαβου???
Τον κακαβο τον ξυλεψαται παρανωμα???
Γιαυτο δεν ειναι αρχεγωνο δασος?????
Συνταξειουχοι ΘΕΡΙΑ??????

Ανώνυμος είπε...

Στον @2:04μμ

Ένας είναι ο στόκος. Η αφεντιά σου που περηφανεύεται και από πάνω για το παραλήρημα ψέματος , που κάποιες φορές του ξεφεύγουν και μεγάλες αλήθειες.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ;ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ;