Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ


Είναι γεγονός! Επιβεβαιώνεται τελικά η φήμη που κυκλοφόρησε πριν από λίγο και έκανε χιλιάδες κατοίκους των Μαδεμοχωρίων του Δήμου Αριστοτέλη να χαμογελάσουν μετά από 42 μέρες πίκρας και στενοχώριας.

Η επιτροπή αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας αποφάσισε την αναστολή της απόφασης Σκουρλέτη μέχρι τη δημοσίευση της οριστικής αποφάσεως του ΣτΕ επί της ασκηθείσας αίτησης ακυρώσεως της Ελληνικός Χρυσός.

Επομένως, από εβδομάδα τα Μεταλλεία Κασσάνδρας επιστρέφουν σε παραγωγικούς ρυθμούς, σύμφωνα και με τη δέσμευση του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη την ημέρα της ορκωμοσία του.

Αναμφίβολα, έχει κερδηθεί μια σημαντική μάχη. Όχι όμως ο "πόλεμος" που δέχεται η ιστορική μεταλλευτική κοινότητα της ΒΑ Χαλκιδικής όλα αυτά τα χρόνια.

Χαμογελάμε απόψε. Από αύριο το ξεχνάμε. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την οριστική και αμετάκλητη δικαίωση.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρεσσα ακούει;;; παμε παλικάρια!! Ωρα για δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ανοίγει η ηλεκτροβανα Τ 2.....

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ήρθε η Δικαίωση του δίκαιου αγώνα των μεταλλωρύχων της Χαλκιδικής

Ανώνυμος είπε...

Καλή συνέχεια στους εν ενεργεία εργαζόμενους και με το καλό να πάρουμε και εμείς σειρά που μας πήγε πολύ πίσω η διαθεσημότητα της κυβέρνησης "πρώτη φορά αριστερά"!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΥΛΩΡΙΟ ΑΚΟΥΕΙ ?

Ανώνυμος είπε...

μην χαιρεστε ανοιγουν για 28 μερες μεχρι την τελικη αποφαση

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η δικαιοσύνη απέδειξε ότι δεν παραμυθιάζεται από εφήμερους(ες) υπηρέτες άνομων κομματικών συμφερόντων. Καλό είναι να ασχολείται ο καθένας με την δουλειά του και η συνέχεια θα φέρει την ηρεμία στην περιοχή. Ούτε οι μεταλλωρύχοι θα εμποδίσουν την τουριστική ανάπτυξη του νομού Χαλκιδικής, ούτε οι αντιδρώντες θα διακόψουν την παμπάλαια μεταλλευτική δραστηριότητα των μαδεμοχωρίων. Ας κάτσουν στην άκρη τους τα παπαγαλάκια της συμφοράς και ίσως τα κίτρινα φασολάκια θεραπεύσουν την εγκεφαλική τους παράλυση.

ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

Είμαιμητέρα ενός ενός νέου μηχανικού που εργάζεται στην Ελληνικός χρυσός,μηχανικός και η ίδια. Δεν επιτρέπω έναν συνδικαλιστή του ΟΤΕ να αμφισβητεί το επιστημονικό κύρος του παιδιού μου και όλων των νέων επιστημόνων που εργάζονται στα μεταλλεία Κασσάνδρας.Είμαι περήφανη που γνώρισα τους μαντεμοχωρήτες,ευχαριστώ που μάθατε στο παιδίμου, τι σημαίνει αγώνας με αξιοπρέπεια.

Unknown είπε...

Πρεσσοπαιδο ακούει ειειιειε