Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

#SKOURIES: ΕΠΙΒΟΛΗ "ANTIGOLD" ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΠΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3???


Ανήμερα των εορταστικών εκδηλώσεων της Αγίας Βαρβάρας στο Στρατώνι ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα περιβάλλοντος, ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικότητας Θεοφάνης Παπάς κατήγγειλε δημόσια τους "antigold".

Τους κατήγγειλε για ψευδείς καταγγελίες, που "ντύνονται" με πλαστές φωτογραφίες σε βάρος της Ελληνικός Χρυσός.

Ο αντιπεριφερειάρχης επικαλέστηκε μάλιστα φωτογραφικό υλικό, που δήθεν ήταν ντοκουμέντο από μόλυνση στον Μαυρόλακκα, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν απάτη μετά τους διπλούς ελέγχους που διενήργησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας.

Από την περασμένη Παρασκευή βλέπουμε ότι έχει σημάνει σιωπητήριο στις τάξεις των λαλίστατων κατά τ' άλλα φίλων της οικοδομικής δραστηριότητας και εχθρών ταυτόχρονα της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική.

Παρομοίως, πέπλο σιωπής έχει σκεπάσει και τα φιλαλήθη και προπάντων αντικειμενικά "antigold" MME.

Για παράδειγμα, η ΕΡΤ3, τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός όσο και το ραδιόφωνο θα έπρεπε ήδη να έχουν ασχοληθεί με τις καταγγελίες Παπά ρωτώντας τον σε ποιες περιπτώσεις αναφέρεται και με στοιχεία.

Αντιστοίχως, θα έπρεπε να ανατρέξουν οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης στις "antigold" πηγές τους και να ζητήσουν τα δικά τους σχόλια επί των καταγγελιών του αντιπεριφερειάρχη.

Φανταζόμαστε πως ο δήμαρχος μας, η βουλεύτρια μας, οι εκπρόσωποι του συντονιστικού της Ιερισσού δεν θα αρνούνταν να τους δώσουν απαντήσεις για να ενημερώσουν και όλους εμάς.

Έχουν αφιερώσει ολόκληρες εκπομπές στο 3ο κανάλι της κρατικής για τις Σκουριές και αυτές οι καταγγελίες δεν άγγιξαν τη δημοσιογραφική τους περιέργεια; Δεν τους έφεραν προ της ανάγκης να εκπληρώσουν το δημοσιογραφικό τους καθήκον; Ή επιβλήθηκε σιωπητήριο από άνωθεν;

Θα περιμένουμε και θα επανέλθουμε φίλοι αναγνώστες.




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε με τα καλά σας; Να εκθέσουν τον παπαράτσι της Ιερισσού; Θέλετε να πέσει η κυβέρνηση; Σοβαρευτείτε!