Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΑΛΛΑΞΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ #SKOURIES!


Άλλαξε τελικά η τροπολογία Σκουρλέτη για την επέκταση λειτουργίας των λατομείων, των οποίων η μίσθωση έληγε στις 31/12/2015.

Αρχικά η τροπολογία προέβλεπε επέκταση της λειτουργίας του για 5 ακόμη χρόνια, χάρη όμως στην παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος φρόντισε να υπενθυμίσει στον παριστάμενο κατά τη διάρκεια συζήτησης αναπληρωτή υπουργό ΠΕ Γιάννη Τσιρώνη τον πόλεμο που έδωσε η συγκυβέρνηση τους για την επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική.

Αυτή η επισήμανση φαίνεται πως άγγιξε τόσο τις ευαίσθητες περιβαλλοντικές χορδές του κ. Τσιρώνη όσο και τις αντίστοιχες πολιτικές που έχουν να κάνουν με την παράταση της κυβερνητικής θητείας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τελικά η επέκταση λειτουργίας από τα τα 5 χρόνια έπεσε στα 2 χρόνια.

Είδατε φίλοι αναγνώστες; Ο παραλογισμός και η αμετροέπεια που εφαρμόστηκε από το κυβερνητικούς εταίρους στις Σκουριές για να χτίσουν τις πολιτικές καριέρες τους έχει εξελιχθεί σε μείζον πολιτικό επιχείρημα.

Μ΄αυτόν τον επιχείρημα - υπενθύμιση παίρνει πολιτικές αποφάσεις και νομοθετεί η συγκυβέρνηση! 

Αμφιβάλλει κανείς ότι βαδίζουμε από το καλό στο καλύτερο με τέτοια πολιτικά μυαλά;


2 σχόλια:

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι τις πληροφορίες μας για την εν λόγω ανάρτηση αντλήσαμε από το σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Ανεξαρτησία".

Ανώνυμος είπε...

Σε δυο χρόνια δεν θα υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.