Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ


Στο σημείο που βρισκόμαστε το ιδανικό θα ήταν να βάζαμε ξανά ΌΛΟΙ πλάτη, γιατί το θέμα της επένδυσης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική δεν είναι μόνο μείζονος οικονομικού ενδιαφέροντος και συμφέροντος αλλά και ύψιστου ηθικού ζητήματος.

Σ΄ότι αφορά το ηθικό σκέλος μένει να απαντηθούν από τη μεταλλευτική οικογένεια οι εξής ερωτήσεις:
  • Θα επιτρέψουμε στην ιδεολογική τρομοκρατία, την μισαλλοδοξία, το ψέμα, την αδικία, την παραπλάνηση και τον τραμπουκισμό να επικρατήσουν εν τέλει; 
  • Σώθηκε το περίσσευμα του καλώς εννοούμενου εγωισμού, να μας θυμίζει πρόσφατες όμορφες στιγμές, όπως της παραπάνω και παρακάτω φωτογραφίας στις τάξεις όλων των συμπορευόμενων πλευρών; Νομίζουμε ότι υπάρχει περίσσευμα και πάρα πολύ μάλιστα. 
Μήπως να το ξανασκεφτούμε; Άλλωστε το ξέφωτο που αποτελεί κοινή επιθυμία όλων μας δεν απέχει και τόσο πολύ. 

Και αν πάλι βρουν τρόπο να μας το κρύψουν (το ξέφωτο) αυτοί που πολεμούν τα μεταλλεία μας για να κάνουν real estate στα 317.000 μεταλλευτικά στρέμματα, από εμάς εξαρτάται πόσο γρήγορα θα το εντοπίσουμε ξανά για να βρεθούμε στους δρόμους της δημιουργίας και της προκοπής.

Με μια βασική προϋπόθεση, βέβαια... Να συνεχίσουμε να είμαστε πεισματικά ενωμένοι σαν γροθιά μεταξύ μας. Όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται.

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΊ ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΌΠΟΥ ΒΓΕΙ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΆΜΕ ΠΊΣΩ ΠΑΡΆ ΜΌΝΟ ΜΠΡΟΣΤΆ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!