Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΟΥΡΙΕΣ 17/2/2013: 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ...

... Και η ατιμωρησία βασιλεύει!!!

Είναι αλήθεια πως το antigold κύκλωμα έχει δαπανήσει πάρα πολύ χρόνο και ύλη σε προπαγάνδα και άλλα τρικ αποπροσανατολισμού για να ξεχάσει στο πανελλήνιο, το τι ακριβώς έγινε στο εργοτάξιο των Σκουριών εκείνη τη νύχτα της 17ης Φεβρουαρίου. 

Προφανής στόχος; Να εισέλθουν στο πάνθεον της ατιμωρησίας, αυτοί οι "χρήσιμοι", που έλαβαν μέρος στην καταδρομική έφοδο, που ισοπέδωσε τα πάντα στο πέρασμα της και όμοια της δεν είχε ποτέ συμβεί στον Ελλαδικό χώρο μέχρι τότε, αλλά και να νομιμοποιηθεί δια της λήθης η βαρύγδουπη εκφραστικά αλλά κενή περιεχομένου νοηματικά "κινηματική βία".

Από την πλύση εγκεφάλου που συντελείτε σχεδόν σε καθημερινή βάση από τα ΜΜΕ, που πρόσκεινται χωρίς ντροπή στο δήθεν οικολογικό κίνημα της τυφλής βίας και της ιδεολογικής τρομοκρατίας, από τότε μέχρι σήμερα, έχουμε φτάσει στο σημείο όχι μόνο να μην έχουν αποδοθεί από την Ελληνική δικαιοσύνη ποινικές ευθύνες σε εκείνους που τους αναλογούν, αλλά να έχουμε και από πάνω κάποιους που σπάνε πλάκα με την όλη κατάσταση.


Αν όμως η δικαιοσύνη είχε αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, ούτε πλάκες θα είχαμε, ούτε μεγαλοστομίες για "επαναστατικές πράξεις" ή ψιθύρους για "προβοκάτσια", ούτε κάποιοι θα έψαχναν τους κουκουλοφόρους για να τους συγχαρούν για τη βοήθεια που προσέφεραν και ούτε βέβαια αυτοί οι ίδιοι θα παρίσταναν τους τιμητές των πάντων.

Δυστυχώς, η Ελλάδα και οι δομές της βρίσκονται σε μια παρατεταμένη ομηρία. Ο λαϊκισμός, η δημαγωγία και συντεχνιακά συμφέροντα κρατούν με τεράστιο πείσμα τα ηνία της χώρας, έχοντας ταυτόχρονα παραλύσει τις όποιες εναπομείνασες παραγωγικές δυνάμεις. 

Όσοι πιστεύουμε ακόμη σε θεσμούς, όπως η δικαιοσύνη και σε άλλες παρόμοιες ειδικού βάρους αρχές και αξίες, είμαστε καταδικασμένοι να αντέξουμε μέχρι τέλους.