Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ


Εκτός από την απρόκλητη επίθεση των μελών του Ανταρσύα έξω από το ΕΚΘ, το μπλοκ των μεταλλωρύχων δέχθηκε ανάλογη επίθεση και από αντιεξουσιαστές με καπνογόνα!

Η επίθεση σημειώθηκε στην Εγνατία οδό στο ύψος της Καμάρας, όταν μια ομάδα αντιεξουσιαστών εμφανίστηκε απ ένα κάθετο στενό δρόμο για να πετάξει πυρσούς προς τους μεταλλωρύχους, που εκείνη τη στιγμή περνούσε η πορεία τους από το σημείο.

Μετά την επίθεση τους, οι αντιεξουσιαστές υποχώρησαν και τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο μεταλλευτικός κόσμος τους απάντησε με μια φωνή: "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ".

Ακολουθεί το βίντεο ντοκουμέντο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΙΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Αντιεξουσιαστές = οι μπάτσοι του ΣΥΡΙΖΑ. Σε πολύ καλό δρόμο είμαστε. Πλησιάζει η δικαίωση μας.

ανωνυμος είπε...

Εχουν πανικοβληθει γιατι ξερουν οτι τα μεταλλεια θα ξανανοιξουν κ κανουν σπασμωδικες κινησεις. Υπομονη αδερφια, δικαιωνομαστε.

Ανώνυμος είπε...

Όσα παρακρατικά τάγματα ασφαλείας και να στείλουν η σημερινή απεργία απέδειξε ότι έχουν χάσει την όποια δημοκρατική νομιμοποίηση είχαν. Μετράνε αντίστροφα. 10,9,8,...

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια φορά η ενότητα και η αγωνιστική συλλογική προσπάθεια των εργαζομένων απέδειξαν ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το άρθρο 23 του ΟΗΕ από την οικουμενική διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα αναφέρει ότι ‘Καθένας έχει το δικαίωμα να εργάζεται και να επιλέγει ελεύθερα το επάγγελμά του, να έχει δίκαιες και ικανοποιητικές συνθήκες δουλειάς και να προστατεύεται από την ανεργία’. Τα κυβερνητικά στελέχη κάνανε τα αδύνατα δυνατά για να ωθήσουν στην ανεργία χιλιάδες μεταλλωρύχους προς τέρψη μικρόψυχων κομματικών στελεχών. Δυστυχώς για αυτούς το σύνολο της κοινωνίας, πλην κάποιων καλά βολεμένων είναι εναντίον τους και σύντομα θα μας αφήσουν χρόνους. Οπότε τσάμπα θα έχουν πάει και τα μεταξύ τους χαιρέκακα κεράσματα για την ανακοπή της επένδυσης.

ΟΒΕΛΙΞ ®