Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης εμφανίστηκε στην εκπομπή "Πρωινη Γραμμή" του ΣΚΑΪ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ζήτημα των Σκουριών. Μεταφέρουμε αυτολεξεί τα όσα είπε. Ακολουθεί η μετάφραση...

"Με αυτά που λέω εκφράζω τον ΣΥΡΙΖΑ και την θέση της κυβέρνησης  και του πρωθυπουργού.

Θέλουμε επενδύσεις, γι’ αυτό την περασμένη βδομάδα δέχθηκε ο Τσίπρας μεγάλους επενδυτές, οι οποίοι έδωσαν και θετικά μηνύματα για την ελληνική οικονομία.  Θέλουμε οι επενδύσεις να γίνονται με την τήρηση των κανόνων. 

Που σημαίνει ότι για τις Σκουριές, πρέπει και μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή για το περιβάλλον, για την εργασία, για τα εργατικά δικαιώματα, για να μην θίγονται άλλες δραστηριότητες στην περιοχή που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Και και σ’ αυτά μην ξεχνάτε ότι αυτή την στιγμή έχουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ που ωριμάζει, αντλεί διδάγματα από τις εμπειρίες του και έχει καταφέρει να εκφράζει ένα μεγάλο κομμάτι και της Αριστεράς και της κεντροαριστεράς και του κέντρου."

Μετάφραση: Κατά την προσωπική μας άποψη, οι Σκουριές είναι το έσχατο φύλλο συκής που απέμεινε στο ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τις προεκλογικές εξαγγελίες πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015.

Μ' αυτό το φύλλο συκής θα πορευτεί... Για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί για την ωρίμανση του κόμματος. Τώρα αν αυτό συμπέσει με εκλογές ή με σύνθεση κυβέρνησης Εθνικού σκοπού, όπως κάποιοι προδικάζουν, αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει και ωριμάζει με τους δικούς του ρυθμούς,  ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει γύρω του.

Κοινώς...; Κοίτα ψηλά και αγνάντευε...!

Ακολουθεί το βίντεο απόσπασμα της εκπομπής. Η αναφορά για τις Σκουριές είναι στο 1':40".



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ ωριμάζει στις πλάτες μας και στις τσέπες μας ή αλλιώς στους κασίδη το κεφάλι!