Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο "MR. ANTIGOLD" ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!


Προκλητικά κυνικός και αμετανόητος, ως προς τα ζητήματα τυφλής βίας και αντιμεταλλευτικού φανατισμού, εμφανίστηκε ο ιδρυτής του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων", σε τηλεοπτική εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση.

3 χρόνια μετά την καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στις Σκουριές, όπου έκαψαν τα πάντα και έλουσαν με βενζίνη εργαζόμενους απειλώντας να τους κάψουν ζωντανούς και ο "Mr. Antigold" απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως: 

«Δεν τους ξέρω, (αυτούς που έκαψαν τις Σκουριές), αλλά μακάρι να τους ήξερα, και όταν τελειώσουν όλα αυτά να τους βρω και να τους πω πόση μεγάλη βοήθεια που μας προσέφεραν»!!!

Κατά την άποψη του ιδρυτή του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" με αυτή την ενέργεια, έγινε γνωστός ο... αγώνας τους, αφού μέχρι τότε δεν είχε την προβολή που επιθυμούσαν στα ΜΜΕ!

Είπατε κάτι;;; Παγώσατε;;; Γιατί;;; Αυτή είναι εδώ και 2 δεκαετίες η... λογική των ατόμων του ψευτοοικολογικού χώρου στη ΒΑ Χαλκιδική. 

Δρουν ανενόχλητοι και υπερήφανοι για το... έργο τους, ενώ αυτοί που παράγουν έργο και πλούτο στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένοι να τους παρακολουθούν αποσβολωμένοι.

Αν κάποιοι τολμήσουν να αντιδράσουν μπροστά στον φασιστικό παραλογισμό κινδυνεύουν στην καλύτερη των περιπτώσεων να βρεθούν άνεργοι...

Στην χειρότερη των περιπτώσεων κινδυνεύουν να δουν τις περιουσίες τους καμένες και κατεστραμμένες...ή τους εαυτούς και τις οικογένειες τους εξοστρακισμένους από τα χωριά τους εξαιτίας των συνεχών τραμπουκισμών των "αυτόκλητων υπηρετών της νομιμότητας".




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΛΙΒΕΡΟΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή να κάνει ο MR ANTIGOLD η δικαιοσύνη θα φροντίσει να γίνει η γνωριμία του με τους δράστες της επίθεσης. Δεύτερο φανταρικό θα κάνουν μαζί!!!

Ανώνυμος είπε...

αμα ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ Ο ΤΟΛΑΚΟΣ ΑΠΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΔΝΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

ΟΙΚΟΛΟΓΑΚΙ