Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ Mr. ANTIGOLD ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"

Να τι... καλό κάνουν οι κουκουλοφόροι και οι μολότοφ τους.
"Προβάλλουν κοινωνικούς αγώνες" τάδε έφη Mr. Antigold...

Το βίντεο που ακολουθεί το περίμενε πάρα πολύς κόσμος, καθώς πρόκειται για "θησαυρό" στην κυριολεξία. 

Αφορά το... έργο του ιδρυτή του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" στην ΒΑ Χαλκιδική. 20 ολόκληρα χρόνια αντιμεταλλευτικής προπαγάνδας, ψεμάτων, ανακριβειών, βίας, ιδεολογικής τρομοκρατίας, κοινωνικού διχασμού και το ξεγύμνωμα του μέσα σε μόλις 80 λεπτά της ώρας, από εργαζόμενους των μεταλλείων Κασσάνδρας.

Απ' όλα αυτά τα... ωραία δεν λείπει και το κερασάκι στην τούρτα. Το "μεγάλο ευχαριστώ" που εκστόμισε ο "Mr. Antigold" για τους κουκουλοφόρους, που έλουσαν εργαζόμενους με βενζίνη και έκαψαν περιουσίες κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής στο εργοτάξιο των Σκουριών πριν από 3 χρόνια, επειδή βοήθησε στην επικοινωνιακή διάδοση του αγώνα τους, όπως είπε.  

Για όσους τυχόν ακόμη δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, αυτός ο κύριος είναι ο νυν σύμβουλος του υπουργικού διδύμου στο υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας, σ' ότι αφορά την επένδυση χαλκού χρυσού στα μεταλλεία Κασσάνδρας

Εκτός όλων των άλλων, αυτός ο ανεπανάληπτος οικολόγος είναι που έστειλε πρόσφατα επιθεωρητές περιβάλλοντος στις Σκουριές για να βρούν χρυσό, που δήθεν παράγεται με τη μέθοδο της εκχύλισης (leaching)!!!

Επιπλέον, είναι αυτός που θα κρίνει αν εφαρμόζεται ή όχι η πυρομεταλλουργική μέθοδος (flash smelting) για την παραγωγή χαλκού - χρυσού και είναι αυτός που έκανε φωτοαποτύπωση 8.000 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή για να γίνει η χαρά του real estate, όταν και εφόσον γίνει εφικτό να αποχαρακτηριστεί από μεταλλευτική με τις ευλογίες της νυν συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.  

Στιγμιότυπο από την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές τον Φεβρουάριο του 2013.
Μια εικόνα για μπράβο και ευχαριστώ προς τους δημιουργούς της σύμφωνα με τον Mr. Antigold

Η ευχαριστήρια δήλωση του άτυπου συμβούλου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας προς τους κουκουλοφόρους, που απείλησαν τις ζωές εργαζομένων, έκαναν στάχτη το εργοτάξιο των Σκουριών και τους κόπους ζωής δεκάδων κατοίκων του Δήμου Αριστοτέλη είναι στο 1:12:00.

Δείτε όμως ολόκληρη την εκπομπή, όσοι δεν είχατε την τύχη να την παρακολουθήσετε. Αξίζει!!!


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΝΤΑΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ!