Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

#SKOURIES: ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...


Πολλά έγιναν. Πολλά ακούσαμε και είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ας τα πάρουμε με τη χρονική τους σειρά.

Στα τέλη του περασμένου μήνα είδαμε μια χούφτα νεαρά άτομα να φορούν κουκούλες και με την παρότρυνση μεγαλυτέρων να ρίχνουν την περίφραξη του ανοικτού ορύγματος των Σκουριών με επευφημίες και χειροκροτήματα παρουσία της κυβερνητικής βουλεύτριας και περιφερειακού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Μια μέρα μετά τις "αθλοπαιδιές" των ψευτοοικολόγων στις Σκουριές ακούσαμε υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πολύγυρο να επιπλήττει εργαζόμενο για το γεγονός ότι πάει για ένα χιλιάρικο και εργάζεται στα μεταλλεία!!!!

Δυο μέρες αργότερα είδαμε τους νέο πραιτωριανούς anti(gold) εξουσιαστές και μπαχαλοποιούς να επιτίθενται με καπνογόνα και βρισιές σε μεταλλωρύχους την ημέρα της γενικής απεργίας στη Θεσσαλονίκη...

Την περασμένη Παρασκευή, ο "Mr. Antigold" εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή τον τεράστιο σεβασμό και την μεγάλη ευγνωμοσύνη που τρέφει προς τους κουκουλοφόρους, που έκαψαν ολοσχερώς περιουσίες στις Σκουριές και έλουσαν με βενζίνη εργαζόμενους.


Την ίδια στιγμή, όπως μαθαίνουμε, ο φάκελος των αδειών γυρίζει από διευθύνσεις του υπουργείου σε διευθύνσεις και πάει λέγοντας η ιστορία...

Σε πιάνει κούραση μόνο που τα αναφέρεις... Γι' αυτό ας χαλαρώσουμε λίγο! Μέχρι τα τέλη του Μάρτη έχουμε καιρό...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος στα τέλη Μάρτη! Θυμηθείτε το!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα γελάσει κανείς 11:11μμ. Η κατάσταση είναι τραγική. Δεν μας φταίει κανείς. Οτι δίνεις παίρνεις.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος Μαρτίου, μεταλλεία ΤΕΛΟΣ, οι ευθύνες είναι ξεκάθαρες, οι υπεύθυνοι πρέπει να πληρώσουν! Το κακό είναι ότι υπάρχουν πολλοί που κοιμούνται και πρέπει να ξυπνήσουν πριν να είναι πολύ αργά!