Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

#SKOURIES: ΒΓΑΛΕ ANTIGOLD ΧΩΝΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ...


Μικραίνει όσο περνάει ο καιρός η λίστα της antigold επετηρίδας προσώπων, που οφείλει, ως φαίνεται, να αποκαταστήσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τη στήριξη που πρόσφεραν προεκλογικά.

Σ' αυτή τη λίστα δεν υπάρχει πλέον ο εκδότης της εφημερίδας "Το Χωνί" Γιώργος Χριστοφορίδης, ο οποίος σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβέρνησης διορίστηκε ειδικός σύμβουλος στο πολιτικό γραφείο της εκπροσώπου τύπου της συγκυβέρνησης Όλγας Γεροβασίλη.

Ο νέος σύμβουλος της κυβέρνησης είχε κατεβεί ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Α' Πειραιά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τον Γενάρη του 2015. Είχε βγει πρώτος σε σταυρούς αλλά δεν κατέλαβε θέση στο κοινοβούλιο λόγο του συστήματος κατανομής των εδρών. 

Ας είναι... Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση η... αδικία ως φαίνεται αποκαταστάθηκε με την πρόσληψη του.

Στην περιοχή μας ο εκδότης "του Χωνιού" έγινε γνωστός με τα copy paste antigold δημοσιεύματα του, που αφορούσαν τις γνωστές εφευρέσεις των πολέμιων της μεταλλευτικής επένδυσης στη ΒΑ Χαλκιδική.

Θυμόμαστε μάλιστα να υιοθετεί άκριτα και την τελευταία χρονικά εφεύρεση των antigold, κατά την οποία δεν υπήρχε κατατιθεμένο και εγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο από την επενδύτρια εταιρεία πριν την κατάθεση της ΜΠΕ και να την κάνει εξώφυλλο...!!! Μια ακόμη φούσκα που έσκασε με κρότο στο ΣτΕ με την απόφαση 223/2016.

Εκεί βέβαια που έκανε θραύση ήταν με το εξώφυλλο  - αφιέρωμα στις διαπραγματευτικές ικανότητες του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τους δανειστές. Είχε πέσει διάνα.!

Το πρωτοσέλιδο "ύμνος" στις διαπραγματευτικές ικανότητες
του τέως υπουργού οικονομικών!
Ευχόμαστε να τα πάει πολύ καλύτερα ο antigold εκδότης "του Χωνιού" στα νέα του καθήκοντα από τον "ήρωα" του αξέχαστου πρωτοσέλιδου του. 

Ο Ελληνικός Λαός πληρώνει και η χώρα έχει ανάγκη από καλές υπηρεσίες.  

Α, και να ελέγχει καλύτερα τις πληροφορίες του, αν γίνεται. Είναι κρίμα να κρεμαστεί η κυβερνητική εκπρόσωπος από αναξιόπιστες antigold πληροφορίες.  




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήψη και δυσωδία, 2η φορά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.