Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ?


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Κυριακή του Θωμά και ενώ οι πιστοί πηγαίνουν να προσευχηθούν στην εκκλησία κάποιοι φρόντισαν για ακόμη μια φορά να τους αποπροσανατολίσουν ρίχνοντας φυλλάδια κατά της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός  μπροστά από τις Εκκλησίες. 

Το φαινόμενο είναι σύνηθες το περίεργο  είναι από που προέρχονται.

Και επειδή το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται, δεν φρόντισαν, ίσως πάνω στον πανικό τους, να κρύψουν όχι την πηγή του εγγράφου αλλά τον αποστολέα και τον παραλήπτη. 

Έτσι αν δείτε πάνω στο έγγραφο αποστολή του Fax γίνεται από το Δημοτικό Σχολείο της Βαρβάρας προς το Δημαρχείο της Ιερισσού, η ημερομηνία και η ώρα αποστολής μπορεί να είναι λανθασμένες λόγο του ότι δεν ρυθμίστηκαν σωστά αλλά οι αριθμοί σε ένα fax είναι πάντα σωστοί.

Το φυλλάδιο προέρχεται από το περιοδικό HOTDOC Τεύχος 93 ( Ιανουάριος 2016).



  • Ποιοί κύριοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τα fax και την γραφική ύλη  που πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες για να κάνουν την προπαγάνδα τους;
  • Να θυμίσουμε ότι κάποτε η συγκεκριμένη Δημοτική αρχή έκοψε κάποια τηλέφωνα από κτίρια και υπηρεσίες της Αρναία για να μην γίνετε κατασπατάληση.

Τα ερωτηματικά πολλά και πρέπει οι υπεύθυνοι να τα απαντήσουν.

Αναδημοσίευση από ergoliptesxalkidikis

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOGΕίναι από τις περιπτώσεις που εύκολα λές "Δεν βαριέσαι και τι έγινε; Πρώτη φορά ή τελευταία;"


Δεν είναι έτσι όμως. Με αφορμή αυτή την αποκάλυψη των "Εργοληπτών Χαλκιδικής" καταδεικνύεται για ακόμη μια φορά, πως το κύκλωμα που επιδιώκει το διχασμό και τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής συνεχίζει να δρά απτόητο μη σεβόμενο τίποτα και κανένα.

Το μόνο που το απασχολεί αυτό το κύκλωμα είναι να κάνει αυτό για το οποίο έχει εξουσιοδοτηθεί με ότι αυτό σημαίνει...

Τι άλλο όμως πρέπει να συμβεί για να παρέμβουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ αυτοί που πρέπει και να διερευνήσουν εξονυχιστικά, τι και ποιοι κρύβονται πίσω απ' αυτή την "φάμπρικα", που δεν επιτρέπει στην κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής να ηρεμήσει και να βρει έναν κοινό βηματισμό;

Από το να συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε αοριστίες και γενικότητες, το συμβάν δίνει μια πολύ σοβαρή αφορμή για αναζήτηση απαντήσεων, έτσι ώστε να πάψει να αιωρείται στην ατμόσφαιρα το καραμελένιο ερώτημα: "Μήπως ο τάδε φταίει και δηλητηριάζονται τα μυαλά και οι ψυχές των κατοίκων ή ο δείνα;"

Αυτή η διαρκής τοξίκωση της κοινωνικής ατμόσφαιρας στη ΒΑ Χαλκιδική πρέπει να σταματήσει.