Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

PAUL WRIGHT: "ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"


Οι κατασκευαστικές εργασίες των Σκουριών, που είχαν σταματήσει στα μέσα του περασμένου Γενάρη, θα ξεκινήσουν εκ νέου,  όπως δήλωσε ο Paul Wright.

Σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eldorado Gold έδωσε το στίγμα των προθέσεων της Καναδικής εταιρείας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισης της επικαιροποιημένης τροποποιητικής μελέτης του υποέργου των Σκουριών από το ΥΠΕΝ και τον Πάνο Σκουρλέτη.

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη λήψη της έγκρισης αυτής και πολύ ενθαρρυμένοι από τη συνεχή επικοινωνία μεταξύ της "Ελληνικός Χρυσός" και του υπουργείου και των τεχνικών υπηρεσιών του. 

Αυτή η εποικοδομητική εργασία συνέβαλε σε άλλες πρόσφατες εγκρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της άδειας για τις κατασκευές στις Σκουριές (Φεβρουάριος του 2016) και την άδεια για τις εγκαταστάσεις στην Ολυμπιάδα (Μάρτιος 2016).

Πιστεύω ότι τώρα υπάρχει μία πολύ βελτιωμένη κοινή αντίληψη, εκτίμηση και ευθυγράμμιση μεταξύ της εταιρείας και του υπουργείου όσον αφορά στα σημαντικά οφέλη που μπορεί να έχει η ελληνική κοινωνία και οικονομία από τη συνεργασία για την αξιοποίηση με υπευθυνότητα των ορυκτών πόρων στην Ελλάδα. 

Προσβλέπουμε στη συνεργασία με το υπουργείο για να προωθήσουμε τα έργα στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα για το όφελος όλων των ενδιαφερόμενων".

Πηγή ανάρτησης από: eldoradogold 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δηλώσεις του Καναδού προέδρου για την επανέναρξη των εργασιών είναι μια μεγάλη δικαίωση για αυτούς του 600 εργαζόμενους, που έχασαν τις δουλειές τους τον Ιανουάριο και με ξεχωριστή αξιοπρέπεια έφυγαν χωρίς να ανοίξει μύτη.
Αυτούς τους τέως εργαζόμενους και νυν απολυμένους οι εταιρείες εργολάβων που παίρνουν μέρος στο έργο δεν πρέπει να τους ξεχάσουν. Οι προσλήψεις να είναι άμεσες και δίκαιες. Μόνο έτσι θα σβήσει η πικρία που ένιωσαν αυτοί οι περήφανοι και αξιοπρεπείς άνεργοι.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχες το γεγονος οτι θα ξαναδουλεψουν κ ισως θα προσληφθουν καποιοι ανθρωποι. Παρακαλω πολυ μηπως ξερει καποιος αν θα ξαναπροσληφθουν εστω σταδιακα οι απολυμενοι εργατες επιφανειας του ακτωρα; (για τους ντοπιους αναφερομαι). Ευχαριστω πολυ.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @11 Μαΐου 2016 - 10:34 π.μ.

Για τέτοια θέματα θα ήταν καλό να απευθυνθείτε απευθείας στα γραφεία της εταιρείας στο Στρατώνι.