Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ" ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ


Πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργανώνει ο δήμος Αριστοτέλη το προσεχές Σάββατο 11 Ιουνίου στην Αρναία προς τιμήν του μέγιστου Σταγειρίτη φιλοσόφου.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του "Επετειακού Έτους Αριστοτέλη" στο πολιτιστικό κέντρο της Αρναίας στις 6 το απόγευμα και το παρών θα δώσουν σημαντικοί επιστήμονες, όπως η κ. Δήμητρα Σφενδόνη Μέντζου πρόεδρος του Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Σπουδών, ο κ. Σταύρος Αυγολούπης, εξίσου μέλος του Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Σπουδών και ο κ. Κώστας Σισμανίδης ο αρχαιολόγος, που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά τις πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις που έκανε για τον τάφο του Αριστοτέλη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μετά την εισήγηση του κ. Σισμανίδη θα δοθεί η δυνατότητα στο κοινό για ερωτήσεις, προς όλους τους εισηγητές.

Ευχόμαστε ολόψυχα πριν τις ερωτήσεις ο κ. Σισμανίδης να έχει κάνει ακόμη μια συγκλονιστική αποκάλυψη στην εισήγηση του για τον τάφο του Αριστοτέλη. 

Μια αποκάλυψη που δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τον τάφο του Αριστοτέλη και θα στρέψει ξανά τα φώτα της παγκόσμιας δημοσιότητας για έναν θαυμάσιο λόγο σ' αυτή την υπέροχη γωνιά της γης.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή εκδήλωση με ποικίλες δυνατότητες για την αποκατάσταση ιστορικής αλήθειας, αν οι διοργανωτές εφαρμόσουν το πρόγραμμα ακριβώς.

Ανώνυμος είπε...

Με Χρήστο Πάχτα αυτή η ημερίδα θα αποκτούσε άλλη αίγλη!