Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

NEA ANTIGOLD ΘΕΩΡΙΑ: "ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HAARP" (!!!)


Δεν έχει τέλος η λίστα των antigold θεωριών και επινοήσεων, που έχουν κατασκευαστεί από το 2006 μέχρι σήμερα σαν σενάριο και έχουν διαδοθεί επικοινωνιακά ως "βιωματική εμπειρία" μέσω ενσωματωμένων ΜΜΕ.

Το πιο φρέσκο "εγκεφαλικό απόκτημα" δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" και θέλει τον Αμερικανό μεγιστάνα Ρότσιλντ να βρίσκεται πίσω από την Eldorado Gold, επειδή θέλει να εγκαταστήσει το πρόγραμμα HAARP στις Σκουριές!

Σκοπός του; Να στείλει μικροκύματα με το HAARP, για να προσβληθούν εγκεφαλικά οι μοναχοί στο Άγιο Όρος, να σταματήσουν να προσεύχονται και να εγκαταλείψουν το μοναχικό βίο τους...!!!


Νομίζουμε πως οι καλύτερες ταινίες κατασκοπείας, που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα, δεν είχαν τέτοιο σενάριο με τέτοια πολυσύνθετη πλοκή. 

Στον συστημικό μικρόκοσμο των antigold είναι μακράν η πιο καυτή, σχεδόν ηφαιστειακή, θεωρία και περιμένουμε να κυκλοφορήσουν σχετικά βίντεο με τίτλο:

"ΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ".

Το ιστολόγιο metalleiachalkidikis έχει κάνει ένα εξαιρετικό σχόλιο γι' αυτήν την... εμπεριστατωμένη antigold θεωρία. Κατά τη γνώμη μας, αξίζει να το διαβάστε πατώντας κλίκ ΕΔΩ.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως να συνέλθει αυτή η χώρα και η κοινωνία της όταν και οι εφημερίδες δεν σέβονται το ρόλο τους και έχουν μετατραπεί σε μικρούς ή μεγάλους προπαγανδιστικούς οργανισμούς. Τι κατάντια είναι αυτή; Δεν είναι για γέλια η κατάσταση. Είναι για γοερά κλάματα.

Ανώνυμος είπε...

Πριν απο λιγες μερες εγραψα πως μεχρι κ εικονα της Παναγιας που δακρυζει επειδη δε θελει την εξορυξη θα επινοησουν! Τωρα βλεπετε να απεχει πολυ απο αυτο αυτη η νεα μπουρδα που αμολησαν; Καταλαβαινω πως οταν χανει καποιος το παιχνιδι, κανει ο,τι μπορει για να κρατηθει μεσα...τα επιχειρηματα αυτα ομως ειναι τοσο αλλοπροσαλλα που τους κανουν κ χανουν την οποια αξιοπιστια κ το οποιο δικιο νομιζουν οτι εχουν.