Σελίδες

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ο Γ. ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ

Στη σύνθεση της νέου Κυβερνητικού σχήματος αποτελεί είδηση για τον κόσμο της Χαλκιδικής, η υπουργοποίηση του Γιάννη Δριβελέγκα.


Ευελπιστούμε στην περίπτωση του να ισχύει η ρήση "ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση", ειδικότερα για τον αγροτικό κόσμο του νομού μας, που αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων, δίχως λύση.

Απο την πλευρά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του, όπως επίσης ευχόμαστε η παρουσία του να είναι επικοδομητική για κάθε τι που αφορά το νομό μας, απαλλαγμένος απο μικροπολιτικές τακτικές, που επιτάσσει η "προεκλογική" περίοδος που διανύουμε.

Εδώ επίσης θέλουμε να συγχαρούμε και τη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ, που νωρίτερα απο κάθε άλλο blog της Χαλκιδικής γνώριζε και ενημέρωνε τους Χαλκιδικιώτες για  τη συμμετοχή του κ.Δριβελέγκα στο νέο υπουργικό σχήμα.

Επίσης τη σημασία του έχει και αυτοί που έμειναν εκτός κυβέρνησης.Απο πλευράς υπουργών εκτός έμειναν οι :  Τίνα Μπιρμπίλη, Λούκα Κατσέλη, Δημήτρης Δρούτσας και Δημήτρης Διαμαντίδης και οι μέχρι σήμερα αναπληρωτές και υφυπουργοί:

Γιώργος Ντόλιος, ΘεοδώραΤζάκρη, Δημήτρης Κουσελάς, Σπύρος Κουβέλης, Παναγιώτης Ρήγας , Ελπίδα Τσουρή , Γιάννης Πανάρετος, Σπύρος Βούγιας, Βασίλης Κεγκέρογλου ΆνναΝταλάρα, Μιλένα Αποστολάκη και ο Τηλέμαχος Χυτήρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί φίλοι,

με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε τα σχόλιά σας. Υβριστικά, προσβλητικά και άσχετα με το θέμα σχόλια θα διαγράφονται.