Σελίδες

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

T. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ "... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΑΛΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ..." - Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ "... ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ..."

Σε κλίμα επιφανειακής "αβροφροσύνης" εκτυλίχθηκε η διαδικασία παράδοσης - παραλαβής στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, με την απερχόμενη και το νέο υπουργό να ανταλλάσσουν πράσινα... βέλη "συντροφικής" αγαπής.


Συγκεκριμένα η κ.Μπιρμπίλη απέδωσε την έξοδο της από το κυβερνητικό σχήμα στις διαφωνίες που διατύπωσε στο ζήτημα της νομιμοποίησης των αυθαιρέτων, ενώ κλείνοντας την ομιλία της, άφησε "ευχή και κατάρα" να μην υποσταλεί η πράσινη σημαία της ανάπτυξης!

Από την πλευρά του ο τέως τσάρος της ελληνικής οικονομίας, επιχείρησε να αμβλύνει... τα μυτερά βέλη της κ.Μπιρμπίλη, υποστηρίζοντας πως τα παλαιά υπουργικά του καθήκοντα, δεν θα επηρεάσουν τα νέα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "είμαι και εγώ πράσινος... Δεν έρχομαι στο ΥΠΕΚΑ, με λογιστικές διαθέσεις..."

Εν κατακλείδι είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί στην έλευση του νέου Υπ.Ε.Κ.Α και για το τι θα πράξει στο καυτό ζήτημα των επενδυτικών αδειοδοτήσεων, που επί υπουργίας Μπιρμπίλη αράχνιαζαν στα συρτάρια της. Οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της φασιστικής οίκο-λαγνείας, είναι βέβαιο, ότι θα πέσουν με νύχια και με δόντια επάνω του, για να τον κατασπαράξουν.

Μακάρι να δείξει το σθένος και την αδιαπραγμάτευτη πολιτική βούληση να παρακάμψει τις νοσηρές λογικές των μεταπρατών, των τροφίμων των κρατικοδίαιτων ΜΚΟ και άλλων ελιτίστικων συμμαχιών, που έχουν περάσει χειροπέδες στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας, την οποία φαντασιώνονται μέσω της εφιαλτικής ακινησίας και ραθυμίας τους.

Σε ότι αφορά την κ. Μπιρμπίλη, έχουμε πάρα πολλούς λόγους για να μην τη θυμόμαστε , αλλά και ένα για να τη θυμόμαστε... Για εκείνα τα space ασημί παπούτσια της κατά την ορκωμοσία της ως υπουργό, πριν από 20 μήνες. Νομίζουμε ότι αυτή θα είναι η εικόνα, που θα τη συνοδεύει πάντα στη μνήμη όλων. Να είναι καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί φίλοι,

με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε τα σχόλιά σας. Υβριστικά, προσβλητικά και άσχετα με το θέμα σχόλια θα διαγράφονται.