Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ"

Απίστευτα σκηνικά τρόμου και βίας εκτυλίχθηκαν και ακόμη εξελίσσονται στο Παλαιοχώρι. 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ή ομάδα των τραμπούκων που απαρτίζεται κυρίως από κατοίκους της Ιερισσού εισέβαλαν μέσα στην καφετέρια "STING" και άρχισαν να χτυπούν απρόκλητα θαμώνες της καφετέριας μεταξύ αυτών και 3 ανήλικα παιδιά!!!

Από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν μια κοπέλα νεαρής ηλικία και δύο αστυνομικοί, εκ των οποίων ο ένας διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Παλαιοχωρίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Αμέσως μετά έγινε έκκληση από τα μεγάφωνα της κοινότητας να βγουν οι κάτοικοι στους δρόμους του χωριού για να προστατέψουν τις ζωές των συγχωριανών και τις περιουσίες τους.

Οπως μας μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι τραμπούκοι στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης έθεσαν σε λειτουργία τις κάμερες των κινητών τους για να καταγράψουν τις αντιδράσεις των κατοίκων και να παρουσιάσουν εκ των υστέρων τα γεγονότα, όπως εξυπηρετεί την προπαγάνδα τους.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ, που έφτασαν στο σημείο τους οδήγησαν τους τραμπούκους στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου, καθώς οι κάτοικοι του είναι σε έξαλλη κατάσταση και τους απειλούν με τη σειρά τους με λιντσάρισμα.

Για ότι νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσουμε.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε φωτογραφίες και βίντεο. Αυτό μετράει για να δείξετε την θηριωδία τους.

GiaNt είπε...

Ξεχάσατε να πείτε ότι έλουσαν με βενζίνη όλες τις γιαγιάδες του χωριού (αφού της βίασαν), και τις έκαψαν τελετουργικά στην πλατεία του χωριού.

Ανώνυμος είπε...

Τα γεγονότα χρονικά εχουν ως εξής και αφήστε και τα χοντροιδέστατα ψέματα σας στην άκρη.
13:20 τελείωσε η ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαδήλωση στον Πολύγυρο και πήραν οι διαδηλωτές τον δρόμο της επιστροφής.
13:55 εχουν φτάσει στην Αρναία και διαδηλώνουν για λίγο έξω από το δημαρχείο Αρναίας.
14:10 Ο τρομοκρατημένος Πάχτας απο τον αριθμό των ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ διαδηλωτών που τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους στο < κάστρο > του στην Αρναία, δίνει εντολή στους προέδρους των κοινοτήτων να καλέσουν απο τα μεγάφωνα (άκουσον άκουσον λες και κατέλαβαν την Ελλάδα οι εχθροί) των κοινοτήτων τους μεταλλωρύχους στην διασταύρωση του Παλαιοχωρίου γιατί λέει
< κινδύνευε > η ζωή του.
14:15 οι πρόεδροι φερέφωνα του εκτελούν άμεσα την εντολή του. Παράλληλα ο Πάχτας ενημερώνει και το αφεντικό του στην εταιρεία και στέλνουν απο Στρατώνι και Σκουριές τα λεωφορεία με τους εργαζόμενους προς ενίσχυση των μεταλλωρύχων στην ενέδρα που έστησαν στην διασταύρωση του παλαιοχωρίου.
14:30 φεύγει και ο τελευταίος διαδηλωτής απο την Αρναία με κατεύθυνση προς Ιερισσό μέσω Παλαιοχωρίου-Μ. Παναγίας. (Η πιο κοντινή διαδρομή για Ιερισσό, φυσικό επόμενο να ακολουθηθεί αυτή η διαδρομή).
14:40 περνώντας τα τελευταία αυτοκίνητα των Ιερισσιωτών μπροστά απο το sting τους κλείνουν τον δρόμο οι μεταλλωρύχοι (λόγω θέσης, κονβόι και τα σαμαράκια που υπάρχουν στον δρόμο η ταχύτητα ήταν μικρή) οι μεταλλωρύχοι που ήταν ακροβολισμένοι μέσα στις καφετέριες και στα γύρω στενά αρχίζουν να χτυπούν τα αυτοκίνητα των διερχόμενων ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ διαδηλωτών. Τα επεισόδεια γενικεύτηκαν και με την άφιξη των ΜΑΤ με δυο τραυματισμούς διαδηλωτών απο τους μισθοφόρους του Μπόμπολα-μεταλλωρύχους.
Κατά την διάρκεια της συμπλοκής κανένας διαδηλωτής δεν μπήκε μέσα στο sting. Αυτό και αν είναι ψέμα..!!! ποιος τρελός θα αποτολμούσε κάτι τέτοιο??
Άλλωστε η προπαγάνδα σας είναι γνωστή πια και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό.!!!
Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΧΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ
< ΦΥΛΑΞΟΥΝ > ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ. ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!
Και τωρα τίθεται το εξής ερώτημα..
γιατί οι μεταλλωρύχοι δεν νοιάστηκαν για την τύχη του δημαρχου τους παρα έστησαν ενέδρα στο Παλαιοχωρι τους διαδηλωτές???
Γιατί δεν πήγαν να σώσουν την ζωή του???
Αρα πρώτον ο Πάχτας δεν κινδύνευσε και δεύτερον ήθελαν να χυθεί αίμα διαδηλωτή με εντολή του Πάχτα και της εταιρείας.
Αυτή είναι ψεύτες μου η πραγματικότητα και όχι αυτή που προβάλετε!!!!
Η τελευταία διαπίστωση ας σας προβληματίσει όσοι απο σας έχετε μυαλό!!!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ


Υ.Γ είμαι περίεργος αν θα δημοσιεύσεις το σχόλιο μου που είναι η μοναδική αλήθεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Asterix ουτε ο René Goscinny δεν θα εγραφε τετοιο παραμυθι ... στο τελος εφαγαν και αγριογουρουνα ! την αλλη κυριακη κυκλοφορει μαζι με το Εθνος !

Ανώνυμος είπε...

Οι ιερισσιωτες εχουνε ξεφυγει.Ειχαν ξεφυγει απο καιρο αλλα μολις πειρε το λογο το συρηζα=αναρχια ........

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar και ύστερα ήρθαν οι μέλισσοπαραγωγοί του Κακάβου...

Ανώνυμος είπε...

το εθνος φιλε δεν το εχει ο μπομπολας κ για αυτο μαλλον πρεπει να το παρει να βγαλετε κανα ντοκιμαντερ "τι τραβαει ο στρατος του για να προστατεψει τα € του!"
Ντροπη σας να πουλατε τον τοπο σας ετσι ευκολα για μερικα € μα γυρισει ο τροχος...!

Ανώνυμος είπε...

ASTERIX σήμερα στο Παλαιοχώρι εσύ που το παίζεις γαλάτης δε θυμάμαι να κοβες βόλτα με το ψευδώνυμο σου... Γιατί;
Τι έπαθες και ξέχασες την γαλατική καταγωγή σου;

Ανώνυμος είπε...

@Caesar είσαι σε πολύ καλό δρόμο, είσαι σχεδόν το ίδιο μυθοπλάστης με τον αρχέγονο ακτιβιστή, άντε και βασιλιάς (του θανάτου και της καταστροφής) στη θέση του αρχέγονου....

ΥΓ. Δεν θα έρθει η αριστερά στα πράγματα να κυκλοφορήσω και εγώ με cherokee CRD kai Lexus RX 400H...., που θα πάει...

Ανώνυμος είπε...

16 Ιουλίου 2013 - 12:34 π.μ.

με έψαχνες εναγωνίως ε??? μάλλον δεν με είδες απο τα πολλά γράσα στα μάτια σου όπως λέγαμε και στον στρατό ή απο την λάμψη του χρυσαφιού που σας έδωσε ο Μπόμπολας!!!
Αλήθεια ο Μπόμπολας κάτι άκουσα ότι αποχωρεί απο την εταιρεία είναι αλήθεια τελικά??
οι πηγές μου μου λένε πως είναι σίγουρο!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή φίλτατε 12:34 π.μ. με αυτήν την ερώτηση που απευθύνεις στον χρηστη με ψευδώνυμο asterix που υπονοεί φόβο από επίθεση παλαιοχωρινων προς όσους εκφράζουν αντίθεση στη μεταλλευτική δραστηριότητα κατά την διεύλευση τους από το συμπαθές παλαιοχωρι,διαψεύδεις το κείμενο του αρθρογράφου που μιλάει για επιθέσεις μέσα στην καφετερια sting και μάλιστα κατά ανηλικων και γυναικών,είναι έτσι?
Προφανώς δεν αιφνιδιαστήκατε από την διέλευση των αυτοκινήτων των αντιδρώντων εάν καθόσασταν και κοιτούσατε τι μπλούζες φοράει ο καθένας και προφανώς ήσασταν έτοιμοι για καταστάσεις που αναιρούν το να σταματήσουν άτομα από την άλλη πλευρά και να τραμπουκισουν κόσμο!

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον ΑΣΤΕΡΙΞ KAI TO ΦΙΛΤΑΤΟ 7:19

Επειδή και οι δύο με φαίνεστε ίδιοι να σας πω ότι ο γαλάτης ενώ από το πληκτρολόγιο το παίζει νταής στο δρόμο ήταν πολύ ήσυχος και έψαχνε στηρίγματα...
Σε ότι έχει να κάνει με σένα "δικηγόρε" του ΑΣΤΕΡΙΞ να σε πώ οτι αν ξέραμε και περιμέναμε τους λουβιάρηδες οι λουβιάρηδες ακόμη εδώ θα ήταν. Δεν το ξέραμε δυστυχώς

Το οτι τόλμησαν και σήκωσαν χέρι σε παιδιά και γυναίκες χωρις λόγο αυτό δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ στο Παλαιοχωρι.

Ανώνυμος είπε...

Ο αστεριξ πρώην σήζαρ παρακαλούσε να τον σώσουν οι αστυνομικοί στο Παλαιοχώρι;
Καλά αυτός δεν είναι που βρίζει αστυνομία και κράτος μέσα από τα blog;
Τελικά αυτοί οι αγωνιστές είναι όλοι το ίδιο. Γιαλαντζί ντολμάδες...