Σελίδες

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΝ


Χημική όσο και ηλεκτρισμένη είναι αυτή τη στιγμή η ατμόσφαιρα έξω από το ΥΠΕΝ. Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κρατούν κλειστή την είσοδο του υπουργείου έκαναν χρήση χημικών για να τους απομακρύνουν.

Οι εργαζόμενοι από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο κτίριο της οδού Μεσογείων ζήτησαν να συναντηθούν με τον υπουργό Γ. Σταθάκη, χωρίς να πάρουν μια άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν διαρκείς αντεγκλήσεις και αψιμαχίες ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους αστυνομικούς που οδήγησαν τους δεύτερους στη χρήση χημικών αερίων, προκαλώντας προβλήματα στην όραση και στην αναπνοή των εργαζομένων.

Τελικά όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, ο κ. Σταθάκης θα δεχθεί μια εξαμελή ομάδα εργαζομένων για να ακούσει τα αιτήματα τους.

Από την άλλη πλευρά, οι εργαζόμενοι δια στόματος του προέδρου του σωματείου υπογειτών Χρήστου Ζαφειρούα κάνουν λόγο για αγώνα μέχρις εσχάτων, που θα εντείνετε όλο και περισσότερο, αν η κυβέρνηση εξακολουθήσει να τηρεί αυτή την τακτική της χρονοκαθυστέρησης σε βάρος του επενδυτικού έργου, κρατώντας τις άδειες που οφείλει η κυβέρνηση στα συρτάρια του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί φίλοι,

με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε τα σχόλιά σας. Υβριστικά, προσβλητικά και άσχετα με το θέμα σχόλια θα διαγράφονται.