Σελίδες

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ- ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ...

Η μαύρη τρύπα του μνημονίου, φαίνεται πως καταπίνει βουλιμικά και την κυβερνώσα παράταξη. Παραιτήσεις βουλευτών( Φλωρίδης,Νασιώκας), καταγγελίες για τάσεις αποστασίας, αντίστοιχες με το 1965, μεταξύ κορυφαίων υπουργών και άλλα ευτράπελα έχουν χωρίσει το ΠΑΣΟΚ στα 3 αν όχι σε περισσότερα κομμάτια.


Το κλιμακούμενο σκηνικό θυμίζει έντονα τον εσωκομματικό διχασμό του 2007, όπου τέθηκε το ζήτημα αρχηγίας του κόμματος. Μπροστά μας έχουμε την κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας στις 16.30.
Στις 19.00 έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ, eνώ έκτακτως συνεδριάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ θα πάρει θέση στην κεντρική ομιλία της γ.γ του κόμματος Αλέκας Παπαρήγα, στις 7.30 στην πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα.

Την κρισιμότητα αν όχι επικινδυνότητα των στιγμών που ζούμε, κατέγραψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.Όπως τόνισε ο κ Παπούλιας ανησυχεί μήπως η όλη κατάσταση,  οδηγήσει σε κρίση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος...

Με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να δηλώνει κατά την έξοδο του απο το προεδρικό μέγαρο, πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν είναι μόνο για να ορκίζει κυβερνήσεις...

Στο οικονομικό επίπεδο είναι περιττό να πούμε, ότι οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, έχουν συμπαρασύρει σε πτωτικές τάσεις τη Σοφοκλεόυς και τα υπόλοιπα διεθνή χρηματιστήρια. 

Επειδή οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ξεπερνούν την ταχύτητα των δακτύλων στο πληκτρολόγιο..., μπείτε εδώ για να τις παρακολουθήσετε live !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί φίλοι,

με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε τα σχόλιά σας. Υβριστικά, προσβλητικά και άσχετα με το θέμα σχόλια θα διαγράφονται.