Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Φώτο από την εμπρηστική επίθεση στο γεωτρύπανο
στη Φισώκα στις 8/12/2012
Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν "Οι εργολήπτες Χαλκιδικής", 3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, "κατάφεραν" να φτάσουν στο εργοτάξιο για να σβήσουν τις φωτιές που άφησε πίσω της, η ομάδα των 50 - 70 ενόπλων, που εισέβαλε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στις Σκουριές. 

 Λέμε "κατάφεραν", καθώς οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης, είχαν φροντίσει να κόψουν και να ρίξουν κορμούς δέντρων μέσα στο δρόμο που οδηγεί προς το εργοτάξιο, ούτως ώστε να μην προλάβουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις να κάνουν έγκαιρη κατάσβεση.


Ότι και αν έκαψαν όμως είναι λίγο μπροστά στην πράξη εκφοβισμού και αιχμαλωσίας, που προέβησαν εναντίον των δύο εργαζομένων στον τομέα της φύλαξης του εργοταξίου, τους οποίους έδεσαν και περιέλουσαν με βενζίνη με την απειλή ότι θα τους κάψουν αν επιχειρούσαν να τους εμποδίσουν!!!

Χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό το γεγονός, πρέπει να καταδικαστεί εδώ και τώρα, απ' όλους όσους κόπτονται, μιλούν και πολιτεύονται στο όνομα της δημοκρατίας.

Φώτο από την τελευταία εμπρηστική επίθεση
στις Σκουριές στις 6/12/2012
 Όποιοι φοβηθούν ή ολιγωρήσουν δεν είναι απλά συνένοχοι στην τρέλα που ζούμε, αλλά και επίορκοι, κατά τη γνώμη μας. Τους υπερασπιστές της δήθεν οικολογίας τους είδαμε, τους ζήσαμε και τους ζούμε. 

Καιρός να δούμε και το σθένος των υπερασπιστών της δημοκρατίας. Έχουν σθένος; Υπάρχουν υπερασπιστές ή τελικά είμαστε όλοι όμηροι του φασισμού και της τρομοκρατίας, που ασκείται εδώ και ένα χρόνο συστηματικά στη ΒΑ Χαλκιδική στο όνομα της προστασίας του περιβάλλοντος;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτό έτσουξε...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να καταδικάσουν την τρομοκρατία; Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν πακιστανοί οι φύλακες που περιέλουσαν με βενζίνη και τους απειλούσαν ότι θα τους κάψουν; Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

τελικα αναρωτιεμαι αυτοι ηταν οικολογοι; γιατι τοσο καιρο ακουω οτι η κατασκευη του εργοστασιου θα οδηγησει σε καταστροφες και σε θανατους, μαλλον κατι αλλο κριβουν και δεν εχουν το σθενος να το ομολογησουν αλλα τι λεω οταν αναδρα και φοροντας κουκουλες οδηγουντε σε τετοιου ειδους ενεργειες ΝΤΡΟΠΗ τιποτα αλλο

Ανώνυμος είπε...

Από το σθένος σας πόσο ευκολα καταλαβαίνει κάποιος πως είναι προβοκάτσια.