Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις... εμπειρίες τους από επιθέσεις που έχουν γίνει στους ίδιους, στα παιδιά τους, στις περιουσίες τους και σ' άλλους συνδημότες τους περιέγραψαν στην ζωντανή σύνδεση που έκανε η εκπομπή "ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ" κάτοικοι του Στρατωνίου. 

Μαρτυρίες τις οποίες αξίζει η εισαγγελία εφετών Θεσσαλονίκης να λάβει μαζί με όλα τα άλλα υπόψη της, γιατί η τρομοκρατία που κάταγγέλεται ότι υπάρχει στην περιοχή δεν είναι μόνο κρατική. Έχει και άλλη μόρφη. Πιο... άμεση.


 Γιατί τρομοκρατία δεν είναι μόνο να δέχεται ένα παιδί δακρυγόνο μέσα ή έξω από το σχολείο του. Τρομοκρατία είναι επίσης ένας πολίτης να πέφτει θύμα επίθεσης για τις ιδέες ή τις απόψεις τουκαι να μην τολμάει να το καταγγείλει στις αρχές γιατί φοβάται τις συνέπειες. 

Στην περίπτωση των κατοίκων της Ιερισσού η "τηλεοπτική δημοκρατία" βοήθησε και βρέθηκε μια λύση.

 Στίς άλλες περίπτωσεις που καταγράφτηκαν στο παρελθόν και συνεχίζονται να καταγράφονται στη σκιά των μεγάλων γεγονότων (καταδρομική επίθεση στο εργοτάξιο των Σκουριών και εισβολή αστυνομικών στην Ιερισσό) ποια δημοκρατία και ποιός εισαγγελέας θα μεριμνήσει για να λάβουν τέλος όλες αυτές μικρές ή μεγάλες πράξεις κατατρομοκράτησης της καθημερινότητας των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής;

Η σημερινή εισαγγελική παρέμβαση ευχόμαστε να δώσει ένα τέλος στον διαρκή παραλογισμό που βιώνει η κοινωνία μας τον τελευταίο 1 χρόνο και να βοηθήσει ώστε να αρχίσει μια άλλη προσέγγιση του ζητήματος μεταλλευτική επένδυση στη ΒΑ Χαλκιδική.

Δείτε εδώ το βίντεο από το απόσπασμα της συγκεκριμένης εκπομπής, όπως αυτό δημοσιεύτηκε από τους "Εργολήπτες Χαλκιδικής"

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους και άλλα blog κατάλαβαν τι γίνεται στην Ιερισσό

http://simantra.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9656.html

http://taxalia.blogspot.com/2013/03/blog-post_4017.html

Μπούμεραγκ τους βγαίνει η τρομοκρατία τους. Ολη η Ελλάδα τους πήρε γραμμή