Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΒΙΑΣ ΣΤΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ

Το νέο περιστατικό βίας, όπως αναφέρουν οι "Εργολήπτες Χαλκιδικής" σημειώθηκε στις 5.30 το απόγευμα στην περιοχή Χοροστάσι της Μ. Παναγίας. 

Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν, ότι εργαζόμενος που περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητο του και έχοντας ως συνεπιβάτες τη σύζυγο και το παιδί του, δέχθηκε "μπλόκο" από επαγγελματία, αντίθετο στα μεταλλεία, που διατηρεί κατάστημα στο Χοροστάσι. 


Από τις κουβέντες, οι οποίες ήταν η συνέχεια των... προηγούμενων, που άφησαν τα χθεσινά επεισόδια στη Μ. Παναγία, οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια. Το γεγονός αυτό σόκαρε τη γυναίκα του εργαζόμενου, η οποία έχασε τις αισθήσεις τις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοκ.

Είμαστε σίγουροι ότι εκείνοι που έφεραν την κοινωνία μας σ' αυτήν την κατάσταση τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Ας το κάνουν με την... ικανοποίηση θα μείνουν.




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που προξενεί μεγαλύτερη απογοήτευση, ίσως και από το ίδιο το επεισόδιο είναι ότι ο μανάβης μέχρι το 2003 εργαζόταν στα μεταλλεία και όταν αυτά έκλεισαν λόγω πτώχευσης της TVX, μπήκε και αυτός όπως και οι υπόλοιποι 471 εργαζόμενοι στο πρόγραμμα "Πάχτα"...., που προέβλεπε το ποσό των 800 ευρώ κάθε μήνα.

Τελικά ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...