Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΝΕΑ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ Α.Τ. ΙΕΡΙΣΣΟΥ - ΤΟ "CSI ΙΕΡΙΣΣΟΥ" ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ... (Βίντεο)

Φωτιά ξέσπασε στις 6 το πρωί στο κτίριο, όπου μέχρι την περασμένη εβδομάδα λειτουργούσε το αστυνομικό τμήμα Ιερισσού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.



 Σβήστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιερισσού, που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα, αφού πρώτα (η φωτιά) είχε προλάβει να κάψει 3 ΙΧ που ήταν σταθμευμένα στο γκαράζ.



Η λειτουργία του αστυνομικού τμήματος είχε ανασταλεί με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. λόγω των σοβαρών ζημιών που προκλήθηκαν στο εσωτερικό του την περασμένη Τετάρτη από κατοίκους της Ιερισσού, μετά την επεισοδιακή σύλληψη των δύο συντοπιτών τους για την υπόθεση του εμπρησμού στις Σκουριές.

Το "CSI της Ιερισσού", που αντικαθιστά απο... ανάγκη τις αρχές της πολιτείας στο χωριό, πρόλαβε... και έβγαλε το πόρισμα του, το οποίο διαδίδεται μέσω των social media.

 Σε ανάρτηση... πραγματογνωμοσύνης κάνει λόγο για "προβοκάτσια εναντίον των κατοίκων για να δυσφημιστεί ο αγώνας τους" και κάνει διάφορες εξισώσεις, που καταλήγουν στο ασφαλές για εκείνο πόρισμα της προβοκάτσιας. 

Νομίζουμε, ότι το ντροπιαστικό βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τρίχρονα παιδάκια τα οποία φωνάζουν συνθήματα εναντίον της αστυνομίας, με έναν μεγαλύτερο που καταγράφει με κάμερα τη σκηνή να τα παροτρύνει να τα επαναλάβουν, ίσως περιγράφει καλύτερα απ' οτιδήποτε άλλο έχουμε δει τη νοσηρή κατάσταση, που οι αντιμεταλλευτικοί κύκλοι έχουν επιβάλει σαν καθεστώς... αλήθειας και διαπαιδαγώγησης στην Ιερισσό.

Κατά τη γνώμη μας, οι επικεφαλής αυτών των κύκλων επιδιώκουν να δώσουν συνέχεια στη βεντέτα που έχουν ανοίξει με την αστυνομία και το κράτος. Είναι ο πιο ασφαλής δρόμος για την προβολή των θέσεων και των δράσεων τους. Η τραγική βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη ήρθε ίσως στην πιο ακατάλληλη στιγμή.  

Θα έπαιζαν... "πρώτη είδηση" πάλι στα δελτία των 8.