Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΠΩΣ... ΕΦΥΓΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΔΕΜΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Βίντεο)

Για ποιο λόγο αστυνομικοί να προστατεύουν πολιτικό ηγέτη της αριστεράς
από εργαζόμενους στα μεταλλεία;;;
 Σαν "κεραυνός εν αιθρία" και κάτω από άκρα μυστικότητα επιχείρησε να έρθει χθες ο Αλέξης Τσίπρας στη ΒΑ Χαλκιδική, για να παραστεί σε συμβολική εκδήλωση εορτασμού της "ημέρας του περιβάλλοντος" στην Ιερισσό!!!


Τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως κάποιοι ενδεχομένως να του είχαν πει..., καθώς εργαζόμενοι στα μεταλλεία και κάτοικοι τον "εντόπισαν" στη διασταύρωση Πλανών - Γοματίου και του έδωσαν μικρή γεύση του ποια είναι η πραγματική φωνή και βούληση της τοπικής κοινωνίας, αν και κατά τον ίδιο δεν θα έπρεπε να ακολουθήσουν την πρακτική του "μπλόκου", καθώς όπως τόνισε "το γραφείο του είναι πάντα ανοικτό για τους εργαζόμενους" (....!!!!)

Αυτό όμως, που δεν κατάφερε ο κ. Τσίπρας στον ερχομό του, το πέτυχε απόλυτα φεύγοντας από τα Μαδεμοχώρια. 

Αναφερθήκαμε και χθές με ποιο τρόπο έγινε αυτή η αποχώρηση,  κύρια χαρακτηρικά  της οποίας ήταν οι μεγάλες ταχύτητες και η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, που δημιούργησε ένα φραγμό ανάμεσα στους συγκεντρωμένους κατοίκους και τη σφαιράτη αυτοκινητοπομπή του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όλα αυτά μπορείτε να δείτε στα  2 video που φέρνουμε στη δημοσιότητα (εδώ και εδώ). Όπως γράψαμε και χθές αυτές οι εικόνες που θα δείτε δεν ενέχουν κανένα στοιχείο "αστυνομοκρατίας" και "προληπτικής καταστολής", κατά το... ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά τα στοιχεία "ενεργοποιούνται" αυτόματα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν οι "μπάτσοι" πάνε να  δώσουν το λογαριασμό σε εκείνους που προηγουμένως έχουν κάψει, σπάσει και επιτεθεί. ΤΟΤΕ ΝΑΙ. Έκεί έχουμε σαφέστατη αστυνομοκρατία, κρατική τρομοκρατία και πρακτικές προληπτικής καταστολής.

Χθές, λίγες ώρες μόνο μετά τη... ψυχολογική τόνωση που πρόσφερε ο κ. Τσίπρας στα εξτρεμιστικά στοιχεία της Ιερισσού είχαμε νέα ρατσιστική εμπρηστική επίθεση σε ΙΧ αυτοκίνητο συγγενούς εργαζόμενου στα μεταλλεία. 

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση ακόμη και τώρα από το ΣΥΡΙΖΑ, που... σκέφτεται, ...νοιάζεται και... τείνει χείρα φιλίας και συνεργασίας στους εργαζόμενους στα μεταλλεία.

Οι "όμηροι"  κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής σας ευχαριστούν πολύ κύριε Τσίπρα για το "μάθημα δημοκρατίας, ζωής & ελευθερίας" που τους δώσατε χθες. Θα τους μείνει αλησμόνητο.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κύριε Τσίπρα οι εργαζόμενοι είναι οι ασπίδες των κερδοσκόπων, οι μπάτσοι που σας φυλούσαν τι είναι;

Μήπως ασπίδες των προδοτών του εργατικού κινήματος;

Ανώνυμος είπε...

αν τα 40 χιλιόμετρα είναι μεγάλη ταχύτητα που πέρασε από σας ο Τσίπρας τότε είστε βλαμμένοι.
να δω κανέναν από σας μόνο να πηγαίνει στον δρόμο με 50 χιλιόμετρα και να δεις τι έχει να γίνει!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατά αρχάς ο Τσίπρας είναι αρχηγός του ίσως δημοφιλέστερου κομματος αυτή τη στιγμή καί ίσως μελλοντικός πρωθυπουργός. Πιστεύετε ότι θα αφηνόταν έρμαιο στις ποιος ξέρει τι διαθέσεις ενός όχλου?Χωρίς αστυνόμευση. Αλλωστε η θέση του είναι ξεκάθαρη και το ξέρει ότι το ξέρετε, άρα ακόμα ένας λόγος να ληφθούν μέτρα. Μετά να σταματήσει να πείτε τί , μέσα στον δρόμο, άσε που σταμάτησε έστω και για λίγο. Ο Σαμαράς όταν πήγε στις σκουριές αντιθέτως δεν το έμαθε κανείς και πολοί λίγοι αντιλήθφηκαν την σιδηρόφρακτη πομπη του.
Οσο για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου , είναι καταδικαστέος. Αλλά μάλλον ,ξεχάσατε να αναφέρετε ότι νωρίτερα την ίδια μέρα ,προκλήθηκαν ζημιές από τους συγκεντρωμένους¨" μεταλλορύχους' (αφού έτσι θελετε να ονομάζονται όλοι ακόμα και αυτοί που οδηγάνε κλαρκ)στο αυτοκίνητο διερχόμενου Ιερισσιώτη. Αυτά ετσι πανε. Οχι οτι είναι σωστα και απο τις δυο πλευρές αλλα δυστυχως ετσι πανε. Λεγονται αντιποινα.

Ανώνυμος είπε...

7.59' ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑ,ΠΟΥ ΨΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΔΙΧΩΣ
ΤΣΙΠΑ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΣΟ
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ
ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΡΑ
ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ!ΚΙ
ΕΠΕΙΤΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΣΑΝ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ
ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ?
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @6 Ιουνίου 2013 - 7:59 μ.μ.

Αγαπητέ αν εξαιρέσουμε τον νεωτερισμό που έχει να κάνει με το Αρμάνι πουκάμισο του κ. Τσίπρα, απ' εκεί και πέρα συμπεριφέρεται ήδη σαν πολιτικός παλαιάς κοπής.

Επιπλέον ο τρόπος που συμπεριφέρεται απέναντι σε εργαζόμενους δείχνει σε εμάς τουλάχιστον ότι προς το παρόν του αρέσει πάρα πολύ να παίζει εκ του ασφαλούς, δηλ. στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή μέρος μια διερυμένης κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Αν ήθελε να κυβερνήσει μόνο του το καράβι που λέγεται Ελλάδα, θα έπρεπε να κυκλοφορεί δίχως αστυνομία στη ΒΑ Χαλκιδική και να ζητήσει από μόνος του να συναντήσει τους μεταλλωρύχους και τους χειριστές κλαρκ, όπως λές.

Αυτή είναι η απόψη μας και σ' ευχαριστούμε για το σχόλιο σου.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar το πρώτο αυτοκίνητο που περνάει μπροστά από την κάμερα και στο οποίο βρίσκεται ο Τσίπρας δεν πάει με 50 χλμ.

Σε slow motion μπορεί να κινείται με 50 χλμ. Στην πραγματικότητα πήγαινε με πολλά παραπάνω...

Ανώνυμος είπε...

7 Ιουνίου 2013 - 1:14 π.μ.

αυτά να τα πεις στους μεταλλωρύχους και όχι σε μένα.
Γνωρίζω πολύ περισσότερα πράγματα από κάμερες υπολογιστές και κινητά σε σχέση με σένα!!!
καληνύχτα πωλητή!!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Καλημέρα caesar! Μπορεί να ξέρεις απ' αυτά που λες και μπράβο. Σίγουρα ξέρεις περισσότερα απο μένα που σου απαντώ. Από άλλους δεν ξέρω. Το θέμα είναι πως χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος τις γνώσεις του. Κυρίως όταν έχει μεγάλο ζόρι με το "εγώ" του...!

Ανώνυμος είπε...

πωλητή...7 Ιουνίου 2013 - 8:16 π.μ.
λέει κάποιο ρητό...

όσοι δεν μπορούν να σε φτάσουν προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε μειώσουν..

Respect λοιπόν στις γνώσεις του άλλου!!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar κράτα τις υποδείξεις για τον εαυτό σου. Είσαι ο πλέον ακατάλληλος για να μιλάς για σεβασμό.

Ανώνυμος είπε...

παραδειγματίζομαι από εσάς με τις ενέργειες σας απέναντι στον αρχηγό τις αξιωματικης αντιπολίτευσης!!!

Αστερίξ είπαμε Αστερίξ τον ρόλο του caesar τον ανέλαβε αυτό το υποκείμενο που σας υποστηρίζει και ακούει στο όνομα Δενδιας.