Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Τα αντανακλαστικά και τη ψυχραιμία των κατοίκων του Στρατωνίου επιχείρησαν να δοκιμάσουν πριν από λίγη ώρα 3 γυναίκες, μάλλον αλλοδαπές, οι οποίες μπήκαν στο χωριό με ενδυμασία "αγώνα" και συμπεριφέρθηκαν με ασέβεια προς τους κατοίκους.

Όπως μας ενημέρωσαν φίλοι του blog, στην προκειμένη περίπτωση το μείζον δεν είναι ότι μπήκαν στο Στρατώνι φορώντας τα SOSουδικα μπλουζάκια (αυτό είχε ξανασυμβεί και στις 26 Μαΐου με επισκέπτες αλληλέγγυους των αντιδρώντων για τη συναυλία της Ιερισσού, που ήθελαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία του ιππόκαμπου), το κυριότερο είναι ότι είχαν σκοπό και προκάλεσαν τον κόσμο με τη συμπεριφορά τους τραβώντας τους πλάνα με τις κάμερες τους στα καλά του καθουμένου και χωρίς να ρωτήσουν προηγουμένως, αν θέλει κάποιος να πάρει μέρος στην... αποστολή τους. 

Το πόσο προσχεδιασμένη ήταν η δράση τους έγινε αντιληπτό, όταν κινήθηκαν και περιμετρικά των εγκαταστάσεων της "Ελληνικός Χρυσός" για να πάρουν εικόνες και από εκεί.

Τελικά χάρη στην παρέμβαση κάποιων πολύ ψύχραιμων κατοίκων οι 3 γυναίκες, που έδειχναν να μην... καταλαβαίνουν, το τι ακριβώς προκάλεσε η κίνηση τους, αποχώρησαν από το Στρατώνι για τον τελικό τους... προορισμό.

Δεν θα αναρωτηθούμε, πόσο φαιδροί είναι αυτοί που έπεισαν τις ακτιβίστριες να κάνουν αυτό το είδους "αγώνα".Ούτε βέβαια τι θα συνέβαινε αν έμπαιναν να κάνουν πασαρέλα στην Ιερισσό γυναίκες με μπλουζάκια: "Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ". Είναι γνωστές αυτές οι απαντήσεις... 

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούν, όσους θέλουν με κάποιο τρόπο να δείξουν αλληλεγγύη στον "αγώνα" τους. 

Είναι προφανές πόσο αναλώσιμους θεωρούν τους πάντες για να πετύχουν τους σκοπούς τους...




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μερκελιστές στο πλευρό των αντίχρυσων;
Τι θα πεί ο Αλέξης;Εκτακτη λαική συνέλευση τώρα.