Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΤΑΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ" (Βίντεο)

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, κατά τη διάρκεια των χθεσινών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της προστάτιδας των μεταλλωρύχων και της μεταλλομάνας γης της ΒΑ Χαλκιδικής Αγ. Βαρβάρας.

 Αυτή τη δήλωση ο δήμαρχος Αριστοτελη την έκανε μετά την απονομή  τιμητικής πλακέτας από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγ. Όρους κ.κ. Θεόκλητο για όλες τις προσπάθειες που έχει καταβάλει συνολικά για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ. Πάχτας λαμβάνοντας το λόγο μίλησε για την υπερηφάνεια της τοπικής κοινωνίας για όλους εκείνους, που εργάζονται μέσα στις στοές του μεταλλευτικού πεδίου της ΒΑ Χαλκιδικής.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του κ. Πάχτα στο βίντεο που ακολουθεί.

Αναδημοσίευση από ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς ΚΑΘΟΛΟΥ περήφανοι για τον δήμαρχο που έχουμε...!!!
Κάθε εργαζόμενος που είναι σε έντιμη εργασία σαφώς και κάνει την περιοχή του περήφανη πόσο μάλλον όταν την αναδεικνύει κιόλας.
Αλλά για τον Πάχτα οι εργαζόμενοι στον αγροτικό τομέα, στον κτηνοτροφικό, στον τουριστικό που ανέδειξε την Χαλκιδική, στον εμπορικό δεν τον κάνουν περήφανο???
Βέβαια οι υπόλοιποι είναι αντιδρώντες και απαξιεί να ασχοληθεί μαζί τους που τον κάνουν ντρέπεται στο πανελλήνιο για τις ενέργειες του..!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Αστερίξ αυτό που εσύ ισχυρίζεσαι εκφράζει εσένα που αποτελείς μαζί με τους αντιδρώντες την μειοψηφία στο δήμο μας. Είστε 4 χωριά από τα 16 του δήμου. Το πιο αστείο απ όλα είναι οτι απέχεται χιλιόμετρα από τα μεταλλεία. (μέχρι και 30 χιλιόμετρα)


Αυτό που είπε ο Πάχτας εκφράζει περισσότερες από 2000 οικογένειες στα Μαντεμοχώρια, που οι οι άντρες τους δουλεύουν και εργάζονται σαν μεταλλωρύχοι ή σαν επαγγελματίες με σχέση γυρώ από την τροφοδοσία των μεταλλείων.



Επίσης, ο Πάχτας τα είπε αυτά στη γιορτή των μεταλλωρύχων, που κάποιοι σαν εσένα θέλουν να τους παρουσιάζουν ως τραμπούκους και μπράβους της εταιρείας.



Δεν τις έκανε τις δηλώσεις αυτές σε κάποια εκδήλωση αγροτών, κτηνοτρόφων ή επαγγελματιών του τουρισμού, για να δικαιολογείται η αγανάκτηση σου...

Ανώνυμος είπε...

6 Δεκεμβρίου 2013 - 12:34 μ.μ.

αυτά που γράφεις φίλτατε ίσχυαν για τις προηγούμενες εκλογές.
Τώρα δεν ισχύουν.
αυτο το παραμύθι για τα 4 απο τα 16 χωριά ξεχάστε το.
Οι 2000 χιλιάδες οικογένειες που λες τι κίνητρο εχουν για να πιστέψουν αυτόν τον άθλιο δήμαρχο???
Μήπως τις υποσχέσεις για δουλειά στην εταιρεία???
πέρα απο το μόνο ενδιαφέρον αυτοί του άθλιου δημάρχου για τα μεταλλεία, που δεν εξετάζω αυτή την στιγμή αν είναι σωστό ή λάθος, έχεις δει εσύ σε κανένα χωριό απο τα 16 να έχει γίνει ενα έργο υποδομής κατά την διάρκεια της θητείας του???
Αντίθετα μάλιστα κατέστρεψε και απο πάνω!!!
Φυσικά η μεγαλύτερη καταστροφή ηταν ο διχασμός της τοπικής κοινωνίας με τις επιλογές του!!!!


ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

αστεριξ βάλε να ακούσεις βλάχόπουλο στο site του παπαράτσι σεκέρογλου. εκεί θα καταλάβεις πόσο εκτός πραγματικότητας είναι οι απόψεις σου για την κατάσταση που επικρατεί στα βόρεια χωριά. εκτός αν της λές για να τα πιστέψουν οι αφελείς εκτός χαλκιδικής. στα μαδεμοχώρια στος εκλογές θα κοκκινήσει ο σβέρκος σας από τις φάπες.

Ανώνυμος είπε...

7 Δεκεμβρίου 2013 - 9:27 μ.μ.

Εξακολουθείς να επηρεάζεσαι απο τον Πάχτα και να επιδιώκεις τον διχασμό!!!
Μην πέφτεις σ αυτή την παγίδα του Πάχτα!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ